Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κάθε της ποστάρισμα, κάθε της λήψη, κάθε της σχόλιο, κάθε της τοποθέτηση επί παντός επιστητού γίνεται talk of the town μέχρι μέχρι να πει κανείς “instagram”.

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τούνη. Η πασίγνωστη influencer συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και οι τελευταίες της φωτογραφίες προκάλεσαν, όπως είναι λογικό, μίνι χαμό.

Ποιος είναι ο λόγος;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Ιωάννα πριν από δύο ημέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία του προσώπου της, διαφημίζοντας ορισμένα προϊόντα. Η λήψη ήταν πολύ κοντινή και αρκετοί από τους followers της έγραψαν στα σχόλια από κάτω πως την αδικούσε η φωτό και ότι την έδειχνε πιο άγρια απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα.


Μία ημέρα μετά, η Τούνη αποφάσισε να «απαντήσει», με νέα ανάρτηση, το σχόλιο της οποίας προκάλεσε… τζέρτζελο. Η συμπαθέστατη Ιωάννα ανέβασε μια φωτό με το δυνατό της σημείο σε πρώτο πλάνο, συμπληρώνοντας πως «Αφού δεν σας άρεσαν τα μούτρα μου στην τελευταία φωτό που έβαλα, θα ανεβάσω λίγο ? που είναι στανταράκι επιτυχία! ?? #sorrynotsorry»

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα και θα καταλάβετε προς τι ο χαμός:

Πηγή: true.gr