Το πρωί της Δευτέρας 21/2 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχού, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός χορογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Τον Λιγνάδη τον ξέρω προσωπικά. Ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Μπορεί δηλαδή, να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο. Την ημέρα που με κάλεσε στο σπίτι του ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι τα φιλοξενεί εκεί, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και είναι από άλλη χώρα… Έτυχε το παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά ήμουν 19 χρονών τότε. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στο μυαλό μου. Ένιωσα πολύ άβολα και μετά από λίγη ώρα, έφυγα».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Τάσος Ξιάρχο θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα από όσα είπε στις δηλώσεις του, και έτσι ανήρτησε κάποια βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα έπαιξε μία συνέντευξή μου στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ειπώθηκε λοιπόν, πως θα ήταν καλό να πάω να καταθέσω και ως μάρτυρας και να δηλώσω και στο δικαστήριο κατά του ανθρώπου αυτού. Το κακό είναι πως ότι συνέβη, συνέβη πριν 8 με 9 χρόνια, οπότε και το άπειρο της ηλικίας μου και το ότι δεν γνωρίζαμε τι είναι βιασμός και τι είναι όλο αυτό το πράγμα. Δεν έχω δει βιασμό, δεν έχω δει κάτι τόσο σοβαρό, αλλά σίγουρα αυτά που έχω δει ήταν περίεργα. Δεν μπορείς να πας στο δικαστήριο να πεις ότι είδες κάτι περίεργο.

Πέρα από αυτό, εννοείται πως δεν συγκαλύπτω κάτι τέτοιο και επειδή έχω βιώσει βιασμό και έχω βιώσει κάτι παρόμοιο, ελπίζω η δικαιοσύνη να βοηθήσει οποίον είναι να βοηθήσει και να τιμωρήσει όποιον πρέπει να τιμωρήσει», εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr