«Είχα καταναλώσει χάπια και ξύπνησα σε ένα χωράφι»
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (9/11) ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος λίγο μετά την συνάντησή του με την Μέρι, πήρε με την σειρά τα πράγματα και εξήγησε τον λόγο που έκανε ότι έκανε.

Ο Τάσος αποκάλυψε πως πράγματι έκανε όντως απόπειρα αυτοκτονίας ενώ εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του για την Κόνι Μεταξά, η οποία δεν του έστειλε ούτε ένα μήνυμα.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή προκειμένου να τονίσει πως άσχημα αισθάνεται για όλα αυτά που συνέβησαν.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Τάσου Ξιαρχό
«Είμαι γαλήνιος πλέον. Δε θα γύρναγα τον χρόνο πίσω. Καλώς μου συνέβη. Ένας influencer είναι για να δείχνει και τη ζωή του. Ίσως καλά που το έπαθα. Εκείνη η μέρα ήταν πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Ήπια δυο τρεις μαργαρίτες παραπάνω. Εγώ διάσημος έγινα πριν ενάμιση χρόνο.

Ήταν και το αλκοόλ γιατί ήμουν πιο χαλαρός. Δεν ήμουν βίαιος. Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μετά μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ που θεωρούσε πως ήταν δικό μου και την έκανε block και θεωρούσε πως την έκανα εγώ.

Έχω υποστεί bullying. Με κορόιδευαν μικρό επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Τα παιδιά δε το δεχόντουσαν. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Έκανα τη δημοσκόπηση μετά για να το χαλαρώσω. Τελικά δεν το χαλάρωσα, το χειροτέρεψα.

Είχα καταναλώσει χάπια και ξύπνησα σε ένα χωράφι. Αυτό για τη Δανάη δεν το είπα εγώ. Το κειμενάκι αυτό σβήστηκε και φάνηκε πως το είπα εγώ. Δεν το είπα εγώ. Το έγραψα εγώ αλλά είπα πως δεν ήταν δικά μου λόγια. Ποτέ δεν είχα θέματα με άτομα με παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη πραγματικό για τη Δανάη, αλλά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Για κάποιο λόγο το κειμενάκι σβήστηκε και καλύτερα, γιατί ανέφερα και το πρόσωπο που το είπε.

Ξύπνησα και είδα όλα αυτά. Για αυτό έφτασα στην κατάσταση που έφτασα και έκανα την απόπειρα. Μου έχουν στείλει μηνύματα πως ούτε την απόπειρα αυτοκτονίας δεν έκανα καλά. Ένας δημοσιογράφος μπορεί να μην τη γνώμη του, αλλά δε μπορεί να γίνει δικαστής. Είδα πολλές εκπομπές να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν “συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το κάνουμε”.

Εγώ βρέθηκα από κοντά με τη Μέρι. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν είπαμε κάτι που χρειαζόντανε να αναλύσουμε. Αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι. Τα συζητήσαμε όλα. Τρεις ώρες είπαμε πολλά πράγματα. Εδώ που έχω φτάσει δεν έχω φτάσει με κανένα κονέ, αλλά με τη δουλειά μου.

Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και υπήρξαν φίλοι μου, που δε μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Με έκριναν τόσο έντονα ενώ τους είχα δώσει την καρδιά μου.

Η Κόνι δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ό,τι και να έχω κάνει. Δε με πήρε ποτέ η Κόνι. Η Κόνι με ξέρει καλά και έπρεπε να καταλάβει πως δεν το έκανα από κακία και μίσος.

Επαγγελματικά έχουν κλείσει πάρα πολλές πόρτες. Σίγουρα θα ξαναέρθουν δουλειές και θα γίνουν πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω και κάποια χορηγικά στο Instagram λόγω κορωνοϊού. Η κολλητή μου φίλη δε με άφησε στιγμή. Οι γονείς το λαμβάνουν διαφορετικά όλο αυτό. Πίσω από τις οθόνες όλα είναι εύκολα. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου τις πρώτες μέρες. Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η Μέρη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη
«Είμαι καλά και ψύχραιμη σήμερα. Επικοινώνησα με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι που θεωρώ πολύ όμορφο. Σκοπεύω να βρεθώ και να μιλήσω μαζί του. Θεωρώ πως για μένα έχει λήξει όλο αυτό.

Δεν κατάλαβα τίποτα εκείνο το βράδυ. Τράβηξε το βίντεο για τους δικούς του λόγους και θεώρησε σωστό να το ανεβάσει. Εγώ δεν τον γνώριζα. Ενημερώθηκα το πρωί της Κυριακής. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για τα μαλλιά, για τη φωνή και τα κιλά μου.

Έχω δεχτεί ρατσισμό για την καταγωγή μου. Είμαι από τους Άγιους Σαράντα. Πήρα μια προσοχή που δεν επέλεξα. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μου έστελναν μηνύματα και έλεγα “Χριστέ μου τι έκανα”. Πήρα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Υπάρχουν πάντα οι δυο όψεις. Είχα δίπλα μου, τους γονείς και την αδερφή μου. Τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου» είπε αρχικά.

«Το ριγέ μπλουζάκι μου το έχω στη ντουλάπα και φυσικά το φοράω ακόμη. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια πολύ ακριβή μάρκα. Το έχω από 15-16 χρονών. Δεν το είχα αγοράσει. Τώρα είμαι 32 χρονών. Τον Τάσο επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές. Κανέναν δεν κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Θεωρώ πως το έκανε για χαβαλέ. Του είπα ευθέως πως δεν έχει όρια. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη».

Πηγή: true.gr