Γεμάτος διάθεση και με μια ανθοδέσμη στα χέρια, ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού» και ξεκίνησε να χορεύει, προσφέροντας τα λουλούδια στη Φαίη Σκορδά.

Όταν δε είδε το βίντεο – αφιέρωμα που του είχε ετοιμάσει η εκπομπή δήλωσε ότι ντρέπεται. «Δεν είναι αυτός που είμαι τώρα. Όταν βλέπω τον κόσμο από τη σκηνή είμαι πάνθηρας, όταν είμαι εκτός δεν είμαι εκείνος. Όταν ήμουν στο θέατρο Αλίκη, είδα μετά από 4 χρόνια τι γινόταν από τον κόσμο και με έπιασε τρόμος. Δεν μου αρέσει να με βλέπω», τόνισε και συνέχισε:

«Είμαι πολύ αυστηρός κριτής και πάντα κάτι δεν μου αρέσει. Τώρα, με τα χρόνια, έχω αρχίσει και συμφιλιώνομαι και τον αποδέχομαι. Το πιο ουσιαστικό πράγμα είναι να κάνεις χώρο για τον εαυτό σου. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και τη μάχη που έχω δώσει εντός μου. Πέρασα αυστηρά παιδικά χρόνια. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που έπρεπε να είμαστε καλοί για τους άλλους. Να βοηθήσουμε τους γείτονες. Πάντα για τους άλλους. Αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά μετά ξεχνάς εσένα. Ήταν πολύ δοτικοί οι γονείς μου και κοίταζαν τι θα πουν οι άλλοι. Είναι ωραίο να το έχεις αυτό αλλά υπάρχει και το εγώ, πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Καταπίεσα πολύ τον εαυτό μου και ακόμα το κάνω. Στη δουλειά μου είμαι ρομπότ».

Ο Τάκης δηλώνει και μοναχικός άνθρωπος ενώ εδώ και 4 μήνες γράφει κείμενα για τη νέα παράσταση που ετοιμάζει στο θέατρο Άλσος. «Θα είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε στα μέσα Ιουνίου. Η Ματίνα Παγώνη είναι σούπερ σταρ, τη λατρεύω και είναι υπέροχος τύπος. Ακομπλεξάριστη. Είμαι φαν και της Κατσαφάδου, βρήκα νέα ηρωίδα».

Ο ίδιος ανέφερε την ιστορία με τον πρίγκιπα που τον είχε ερωτευτεί όταν εμφανιζόταν στο Ρίμπας, κάτι που έμαθε μετά από χρόνια. Όπως είπε, για να τον αποφύγουν, του είχαν πει ότι ο Τάκης που τότε μιμούνταν την Άντζελα Δημητρίου, «ήταν παντρεμένη».

Με τη Μελίνα Ασλανίδου δεν είχε ποτέ πρόβλημα. «Είναι άλλο το κομμάτι της σκηνής και άλλο η ζωή. Δεν έχω εμμονή με κανέναν. Η αγωνία μου είναι ότι δεν θέλω να βλέπω στεναχωρημένους ανθρώπους. Όσο πιο πολύ μαυρίλα βλέπω να υπάρχει, τόσο με πιάνει αντίδραση και θέλω να βγω να γλεντήσω με τον κόσμο και να τα ξεχάσουμε όλα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε και για τη συμμετοχή του στο YFSF. «Τέτοια παραγωγή ούτε στη Eurovision δεν υπάρχει. Είναι συγκλονιστικοί οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί. Είμαι τυχερός που είμαι εκεί ξανά και ειδικά με τέτοιους ανθρώπους σπουδαίους που θαυμάζω».

Πηγη znews.gr

Πηγή: true.gr