Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον Σάκη Ρουβά, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι πολυπράγων και καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά projects.

Πιο συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Δεν έχω κάνει στην τηλεόραση τίποτα. Έχω κάνει μια συμμετοχή σε σίριαλ, μια φορά ήμουν επιτροπή και είχα κάνει το «Ζω Ένα Δράμα» στο Mega. Η ειδικότητά μου είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό του τύπου Ρουβά τα κάνω όλα και συμφέρω…Καλά εγώ γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά αυτό το O Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Σου φέρνω ένα παράδειγμα τον Ρουβά που κάνει 800 πράγματα..Να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω κι αγρότης δηλαδή ώπα φίλε εντάξει ζαλιστήκαμε. Νομίζω ότι πολλοί performers ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δε νομίζω ότι κάνει για όλα».

Τέλος για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει από την τηλεοράση για τουλάχιστον μια σεζόν ο Τάκης Ζαχαράτος είπε «Νομίζω ότι είναι απώλεια το ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην τηλεόραση. Αν έκλεισε αυτός ο κύκλος, που δεν το πιστεύω, έκλεισε πιο όμορφη, πιο πλούσια, πιο νέα, πιο πετυχημένη στην προσωπική της ζωή και στην δουλειά της. Οπότε χίλια μπράβο!».

Πηγή: true.gr