«Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος»: Με ποιο ποσό έφυγε ο μεγάλος νικητής

Κατάφερε να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις και να κερδίσει ένα τεράστιο ποσό, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά επεισόδια στο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (26/9).

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ένας προπονητής χάντμπολ, ο οποίος μάλιστα έχει εργαστεί τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδας, όντας στο τιμ του Γιάννη Αρβανίτη.

Τα σήκωσε όλα και τα πήρε στο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος»: Πόσα χρήματα κέρδισε ο προπονητής χάντμπολ σε Εθνική και ΑΕΚ

Ο Στέλιος Αλεπουδέας (περί ου ο λόγος) αποδείχθηκε ένας καταπληκτικός παίκτης και σε… γήπεδο όχι ιδιαίτερα οικείο με αυτά στα οποίο προπονεί, όντας αυτός που «φλέρταρε» με το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο έμπειρος άνθρωπος του αθλητισμού είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος»

Ο έμπειρος άνθρωπος του αθλητισμού είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος», καθώς κατάφερνε με παροιμιώδη ψυχραιμία να απαντά ακόμη και σε ερωτήσεις που δεν ήξερε, επιστρατεύοντας τη λογική.

Ωστόσο, όταν η κρίσιμη στιγμή για τις 30.000 έφτασε, ο κ. Στέλιος επέλεξε να σταματήσει, θέλοντας να μην ρισκάρει άλλη μια φορά με απάντηση που δεν γνώριζε. Ωστόσο, μετά την απόφασή του και όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποια απάντηση θα διάλεγε, έπεσε πάλι μέσα.

Τα σήκωσε όλα και τα πήρε στο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος»: Πόσα χρήματα κέρδισε ο προπονητής χάντμπολ σε Εθνική και ΑΕΚ

Φυσικά, ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον προπονητή χάντμπολ γιατί δεν ρίσκαρε τελικά, ώστε να φτάσει ακόμη και στα 100.000 ευρώ. Ωστόσο, ο κ. Στέλιος μόνο με άδεια χέρια δεν έφυγε από το τηλεπαιχνίδι, καθώς κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20.000 ευρώ.

Πηγή: true.gr