Λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιό της η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της.

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι. Ακόμη προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην σύζυγος του ηθοποιού επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η κάποτε σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετρούν πλέον αρκετούς μήνες χωρισμού. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει, μάλιστα, τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή. Από την άλλη η πρώην σύζυγος, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της. Εκείνη, ωστόσο, επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Η ίδια είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που αποκάλυπτε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι παραιτήθηκε.

Λίγες μέρες μετά, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία δείχνοντας το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει. Ωστόσο δεν αποκάλυψε πολλά σχετικά με το νέο της εγχείρημα.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους μαζί έχουν ένα παιδί και οι σχέσεις τους είναι σε ένα καλό επίπεδο.

Πηγή: true.gr