Χρυσή Αυγή: Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις αναστολές των κατηγορουμένων, το Newsbomb.gr βρέθηκε έξω από το σπίτι του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά

Κάτω από άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε προς την ΓΑΔΑ, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (22/10), ο Γιώργος Ρουπακιάς. Αστυνομικοί τον πήραν από την πίσω πλευρά της πολυκατοικίας όπου διέμενε και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Αναλυτικότερα, πάνοπλοι αστυνομικοί τον μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ, όπως προβλέπεται, και εν συνεχεία στην Σήμανση. Ύστερα θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών και από εκεί θα οδηγηθεί στις φυλακές, κατά πάσα πιθανότητα του Δομοκού.

Δείτε LIVE εικόνα:

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, βρισκόταν στις φυλακές του Δομοκού για 36 μήνες και επειδή δεν ορίστηκε δικάσιμος, αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ οίκον περιορισμό εδώ και 4,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 18 Μαρτίου 2016.

Το σπίτι του φυλασσόταν από τέσσερις αστυνομικούς, ολόκληρο το 24ωρο. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, δεν είχε κανένα δικαίωμα να βγει από τον κατ οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί, είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και πρόσφατα από την κόρη του απέκτησε και ένα εγγόνι.

Δείτε φωτογραφίες κατά την μεταφορά του στη ΓΑΔΑ:


Δεν θα παραδοθεί στην αστυνομία ο Χρήστος Παππάς
Νωρίτερα, έγινε γνωστή η απόφαση του Χρήστου Παππά, να μην εμφανιστεί στις Αρχές για να εκτελεστεί η ποινή του, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Περικλής Σταυριανάκης.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του κ. Παππά, αναφέρει πως ο εντολέας του έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φάση να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Πλέον οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον καταδικασμένο σε κάθειρξη 13 ετών, ώστε να οδηγηθεί στις φυλακές.

Πηγή: true.gr