Της Ελλάδος τα παιδιά: Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί συνατήθηκαν μετά από χρόνια

Μετά από 29 ολόκληρα χρόνια, οι δύο ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά», Κώστας Φραγκιόγλου και Γιάννης Σαββιδάκης συναντήθηκαν ξανά και απαθανάτισαν τη στιγμή, με μία φωτογραφία.

Πολλές είναι οι ελληνικές σειρές που έχουν μείνει ανεξίτηλες και διαχρονικές στο πέρασμα των ετών και μία από αυτές είναι σίγουρα και το «Της Ελλάδος τα παιδιά», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, και άλλους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν χαρακτήρες που παραμένουν πηγή έμπνευσης και memes. Ένας από αυτούς είναι και ο περιβόητος «χλαπάτσας», ή αλλιώς Κώστας Φραγκιόγλου που βρέθηκε μετά από 29 χρόνια με τον Γιάννη Σαββιδάκη και μοιράστηκαν τη στιγμή στα social media.

Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της σειράς συνέχισαν μια λαμπρή καριέρα στο χώρο, με τον Γιάννη Μπέζο να είναι σίγουρα η πιο ηχηρή περίπτωση. Μάλιστα όπως ακουγόταν έντονα το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να τον δούμε με δική του εκπομπή σε γνωστό κανάλι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τίποτα ακόμα.

Της Ελλάδος τα παιδιά: Δείτε τη φωτογραφία των Φραγκιόγλου και Σαββιδάκη

Δύο από τα βασικά μέλη του καστ βρέθηκαν ξανά πολλά χρόνια μετά μαζί, φωτογραφήθηκαν εντελώς αλλαγμένοι, με άσπρες τρίχες και τις ρυτίδες του χρόνου. Ο λόγος για τον ηθοποιό και συνδημιουργό της σειράς, Κώστα Φραγκιόγλου, στον αγαπημένο αλλά και σιχαμένο ρόλο του Χλαπάτσα και ο σμηνίτης «Ντάλας», παιγμένος από τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη.

Οι δύο τους πόζαραν χαμογελαστοί σε μία σέλφι που έφερε αναμνήσεις αλλά και χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media.

Συνάντηση κορυφής: Με γκρίζα μαλλιά και αγνώριστοι οι δύο ηθοποιοί, 29 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Πηγή: true.gr