Μάρθα Καραγιάννη: Η γνωστή ηθοποιός τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ίδια ήταν προχωρημένης ηλικίας και είχε περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Σε μία από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της πριν δύο χρόνια, είχε πει πως νιώθει μια πανέμορφη γριούλα αποδεικνύοντάς μας πως η ομορφιά και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία. Το ταπεραμέντο, το χιούμορ και η κομψότητά της, την συνόδευσαν μέχρι την τελευταία της ημέρα στη ζωή.

Μάρθα Καραγιάννη: Η σχέση της με τον Δημήτρη Σούρα

Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε βυθίζοντάς στη θλίψη το πανελλήνιο, καθώς ήταν μια ιδιαίτερη αγαπητή ηθοποιός. Τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη περιέγραψε, με συγκλονιστικό τρόπο, ο Δημήτρης Σούρας, ψυχολόγος και στενός φίλος της ηθοποιού. Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής (18.09.2022).

Τα όσα είπε για το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης και στο πάνελ της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha όπου μίλησε. Όπως ανέφερε, η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα, του τηλεφώνησε για να πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος, ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό.

«Μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις “καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι”. Είπε “κα” και μετά σταμάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Αμέσως είπε στη Ντόρα να πάρει τηλέφωνο γιατρό και ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά μιας και μετά από 3 λεπτά τον πήρε πίσω ουρλιάζοντας, καθώς η Μάρθα Καραγιάννη είχε πεθάνει.

«Για μένα έφυγε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος» είπε συντετριμμένος ο Δημήτρης Σούρας. «Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμμελε να υπογράψω το θάνατό της σαν γιατρός», είπε ο γνωστός ψυχολόγος.

Πηγή: true.gr