Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για όλα σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη». Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της και το τηλεοπτικό body – shaming.

Η Ναταλία Δραγούμη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλάει για την εξαπάτηση από σκηνοθέτη και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, τη σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της και το τηλεοπτικό body – shaming.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες», εκμυστηρεύτηκε η κ. Δραγούμη.

Ενώ για τη διαρροή γυμνών σκηνών της στο διαδίκτυο, είπε: «Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», σημείωσε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την φετινή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί:

«Το έργο έχει ένα από τα πιο ωραία φινάλε που έχω διαβάσει σε θεατρικό, ανατροπή στην ανατροπή. Πρόκειται για 8 εγκλωβισμένες γυναίκες, έχει γίνει ένας φόνος, υποδύομαι τη γυναίκα του νεκρού», ανέφερε η ηθοποιός για τη θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες» που πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, στο θέατρο Αλίκη, από την 1η Δεκεμβρίου.

«Ο άντρας μου ρωτάει σε τι κατάσταση είναι ο σκηνοθέτης μας, Πέτρος Ζούλιας, με 8 γυναίκες επάνω από το κεφάλι του», είπε χαριτολογώντας η κ. Δραγούμη.

«Ό,τι υλικό έχω επί σκηνής, το έχω πάρει από το θέατρο «Αμόρε», λυπάμαι που δεν υπήρξαν μιμητές, καθώς το «Αμόρε» έγινε σουπερμάρκετ και εξατμίστηκε», δήλωσε για την προηγούμενη παράσταση στην οποία συμμετείχε.

«Έλεγαν στο Γιάννη Χουβαρδά, «μα καλά θα σταματήσεις αυτήν την παράσταση που είναι sold out» και έλεγε «ναι, θα τη σταματήσω γιατί υπάρχει ρεπερτόριο», πρόσθεσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

«Πρώτος μου ρόλος ήταν η Μαρία στη «Δωδέκατη νύχτα» και δεν είχα κοιμηθεί μια ολόκληρη εβδομάδα, νόμιζα ότι μετά την πρεμιέρα ήταν όλα μαύρα. Έλεγα πριν την πρεμιέρα του έργου να γίνει ένα ατύχημα με τη μηχανή, να σπάσω το πόδι μου και να αναβληθεί η πρεμιέρα», εξομολογήθηκε για το άγχος που είχε στην πρώτη της παράσταση στο θέατρο.

Πηγή: thetoc.gr

Πηγή: true.gr