Η Λίνα Σακκά σε μία από τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει στο παρελθόν, μίλησε για τον χωρισμό από τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της και το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Λίνα Σακκά: Ο χωρισμός και η νέα «αρχή» με το παιδί της

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Ant1, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας».

Λίνα Σακκά

Ερωτηθείσα για τον πατέρα του παιδιού της, ανέφερε: «Δεν είμαστε μαζί, το είχαμε πει από παλιά αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσα – ίσα που οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Δηλαδή, ευτυχώς που είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα και να μην κάνουμε πειράματα. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε».

«Το παιδί ήρθε σαν δώρο και για τους δυο μας, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πειραματισμού “έλα να το δούμε και αν μας βγει”. Έχουμε μία ωριμότητα και καταλάβαμε ότι δεν πάει» κατέληξε.

Πηγή: true.gr