Η εξομολόγησή της για την πρόωρη γέννα της

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε σήμερα στην εκπομπή Love it και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και για τον γιο της, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει για ένα μήνα στη ΜΕΘ νεογνών.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον μικρό Νικήτα, ο οποίος γεννήθηκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης

«Η κόρη μου η Λυδία είναι 11 χρονών και ο Νικήτας 3. Πρώτα γεννήθηκε η Λυδία και μετά παντρευτήκαμε με τον Μάνο. Είχα δύο άνετες εγκυμοσύνες, δούλευα κανονικά. Έτρωγα ακατάπαυστα, στην πρώτη είχα πάρει πάνω από 25 κιλά. Στη δεύτερη που γέννησα πρόωρα είχα πάρει 16. Η Λυδία είναι πάρα πολύ εύκολο παιδί, δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Τα παιδιά μάς άλλαξαν με τον Μάνο.

Ο Νικήτας ήρθε πρόωρα και αυτό μας άγχωσε με τον Μάνο. Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, απλά μια ωραία μέρα στον έβδομο μήνα έσπασαν τα νερά. Ο Νικήτας έμεινε για έναν μήνα στη ΜΕΘ νεογνών. Είχα την επιθυμία να το θηλάσω, αλλά από το άγχος δεν είχα πολύ γάλα.

Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο με τον Μάνο για τους δυο μας. Ναι, τον ζηλεύω τον Μάνο. Στα 17 χρόνια που είμαστε μαζί δεν ήταν πάντα όλα τέλεια, αλλά δεν είπα ποτέ ότι χωρίζω», είπε η Αγγελική Δαλιάνη. Δείτε εδώ και όλα όσα είχε αποκαλύψει για την εποχή της Μαρίας της Άσχημης.

Πηγή: true.gr