Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή μίλησε για τις δύσκολες ώρες μετά τον άδικο χαμό του 17χρονου γιου της από τροχαίο

Το πρωί της Κυριακής (20/12), η ηθοποιός Μέλπω Κωστή βρέθηκε καλεσμένη στον Alpha, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά της για τον ξαφνικό χαμό του γιου της.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής ρώτησε την καλεσμένη του, «όταν βρέθηκες πάνω από το πτώμα του παιδιού σου, τι σκέφτηκες;».

«Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι θα μπω σε έναν μακρύ δρόμο και πρέπει να αλλάξω επίπεδο. Είπα εκείνη τη στιγμή πως θα κάνω κάτι καλό με τη ζωή μου. Όπως γνωρίζω να λειτουργώ στις δυσκολίες» απάντησε η Μέλπω Κωστή. «Από μόνη μου, όταν πονούσα, το άφηνα να πονάω και αυτό συνειδητοποιούσα, είναι ότι το μυαλό μου το ίδιο με έβγαζε από τον πόνο. Γιατί το μυαλό θέλει πάντα να δουλεύει και, όταν βιώνεις ένα συναίσθημα, έρχεται το ίδιο το μυαλό και σε βγάζει. Όταν του πας κόντρα τότε δεν το αφήνεις να εκτονωθεί».

«Επίσης, βίωνα και τη χαρά μου χωρίς ενοχές. Βέβαια εγώ διάβασα. Κάθισα μόνη μου, διαλογίστηκα, πήγα στη δουλειά μου μέσα σε δέκα μέρες» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια, και σε ηλικία 17 ετών, ο γιος της έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα. «Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… όμως ακριβώς εκείνη τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου: «μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις»» είχε πει παλιότερα η Μέλπω Κωστή.

Πηγή: true.gr