Συγκλονίζουν τα μηνύματα του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, που έφυγε πνιγμένος στα χρέη, καθώς πολλές ομάδες του όφειλαν πολλά χρήματα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται μηνύματα που έστειλε ο Νίκος Τσουμάνης λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει. Ο ποδοσφαιριστής απελπισμένος από τα πολλά χρέη που του δημιούργησαν οι οφειλές από διάφορες ομάδες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η «Δίκη στο Open» και ο Κυριάκος Θωμαΐδης έφεραν στην επιφάνεια τα μηνύματα που μαρτυρούν την πολύ δύσκολη θέση στην οποία είχε φτάσει ο άλλοτε άσος (μεταξύ άλλων) του Άρη, μέχρι να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή.

«Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε επικοινωνία του με προπονητή που δεν κατονομάζεται.

«Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω…», τονίζει σε ένα άλλο μήνυμα.

«Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω…», υπογραμμίζει σε ένα sms.

«Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου», καταλήγει προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το κακό που θα κάνει στον εαυτό του.

Ο Νίκος Τσουμάνης αυτοκτόνησε στις 5 Οκτωβρίου. Το άψυχο σώμα του 31χρονου παίκτη βρέθηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, δεμένο με λουριά (tie wrap). Είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μακεδονικό, Άρη, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Βέροια.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr