Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι απο τις παίκτριες που φέτος έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέσα στο ριάλιτι του Survivor και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει για καιρό.

Το κορίτσι του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη, μπορεί να δηλώνει ότι ζηλεύει και ότι θέλει να ξέρει ότι κάνει εκείνος, φαίνεται όμως ότι για τον εαυτό της δεν έχει τέτοια προβλήματα, αφού κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει και σχεδόν πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με αυτά.

Δεν μπορεί να ζητάς να μην κοιτάει ο σύντροφός σου δεξιά και αριστερά την ίδια ώρα που εσύ πετάς τα μάτια του μισού ανδρικού πληθυσμού της χώρας με τα βίντεο που ανεβάζεις.

Αφήστε που πλέον και μέσα απο την συμμετοχή της στο Survivor έχει γίνει πασίγνωστη, αφού την ξέρει και η κυρά Μαρίκα στο Αστροχώρι της Άρτας.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι με το που θα αποχωρήσει απο το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα κάνει το instagram και το tik tok να αναστενάξουν με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της.

Άλλωστε αυτό έκανε και πιο παλιά, απλά ο κόσμος δεν την γνώριζε. Γι’ αυτό μέχρι να έρθει το φρέσκο πράγμα, πάρτε μια γεύση τι προσφέρει εδώ και καιρό το μοντέλο και ηθοποιός και εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr