Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor» έχει ξεκινήσει. Το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις γιορτές, όπως έγινε και πέρσι κερδίζοντας το στοίχημα της τηλεθέασης.

Οι άνθρωποι της Acun Medya δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Ένα από αυτά αφορά φυσικά και τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα στην ομάδα των Διασήμωνμε τις επαφές να είναι διαδοχικές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega στη λίστα της παραγωγής υπάρχουν 60 πρόσωπα που είναι υποψήφια.

Όπως είναι λογικό η παραγωγή επιθυμεί ένα δυνατό καστ. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega καλημέρα» ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι και είναι θετικός όσον αφορά τη συμμετοχή του.

Είναι μάλιστα φανατικός τηλεθεατής και δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις σε προηγούμενους κύκλους από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα. Ο μόνος δισταγμός του τραγουδιστή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega αφορά τη γέννηση του παιδιού του.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Ελένη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του ζευγαριού μέσα στον Δεκέμβριο. Σημειώνεται ότι το ριάλιτι προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θέλουν να… προλάβουν τον ανταγωνισμό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στην παρουσίαση αναμένεται να είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Πηγή : dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr