Οριστικό και επιβεβαιωμένο πλέον το spoiler για τον παίκτη που αναδεικνύεται δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι επόμενος;

Survivor spoiler αποχώρηση 7/6: Το συμβούλιο ανάδειξης δεύτερου υποψηφίου προς αποχώρηση είναι στο αποψινό πρόγραμμα του Survivor. Μπορούμε να πούμε πως αποτελεί έκπληξη ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Όχι..

Η αρχική πληροφόρηση για τον παίκτη που βγαίνει από την κάλπη ως δεύτερος υποψήφιος ήταν για μία ακόμα φορά ακριβής. Το Sportime και το Mediatime έχουν φροντλίσει να μάθετε τα πάντα τη σωστή ώρα και τη σωστή στιγμή. Πολύ γρήγορα, πολύ έγκυρα.

Αρχικά για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Στη συνέχεια η πληροφόρηση για το ποιος βγαίνει υποψήφιος ως δεύτερο όνομα από την κάλπη αυτή την εβδομάδα. Δεν θα αργήσει απόψε και το Survivor spoiler για την 3η ασυλία.

Αυτή τη φορά, οι μπλε δεν πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού, Καιρός ήταν θα πει κάποιος. Οι κόκκινοι βρήκαν τη λύση Οι κόκκινοι βρήκαν επιτέλους τη λύση και κέρδισαν έναν αγώνα ασυλίας. Κέρδισαν έναν αγλώνα γενικώς. Φαινόταν πως το πράγμα θα πάει προς το μέρος τους. Ακόμα και στον αγώνα της πρώτης ασυλίας στο flag race ήρθε η ήττα.

Η επιλογή των μπλε στο συμβούλιο του νησιού δεν προκάλεσε έκπληξη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση από τον Άγο Δομίνικο. Πλήρης επιβεβαίωση των όσων λέγαμε πως πάμε για υποψηφιότητα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί αύριο.

Survivor spoiler αποχώρηση 7/6: Ποιος κλείνει την τριάδα;
Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μια άκρως φυσιολογική επιλογή. Διότι, αυτός είναι η συνηθισμένη κόκκινη επιλογή εδώ και καιρό. Ούτε η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελεί έκπληξη. Η μπλε ομάδα θα επέλεγε με βάση την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της και από τους τέσσερις, αυτή είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Τι θα συμβεί από αύριο όμως; Οι μπλε δείχνουν άνετοι. Όχι μόνο επειδή είναι το φαβορί για νίκη σε κάθε αγώνισμα, αλλά θεωρώ και κρίνω πως έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος. Ο λόγος για την Ασημίνα. Αλλά δεν είναι αυτό το επικρατέστερο σενάριο.

Οι κόκκινοι είναι η ομάδα που δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι θα κάνουν. Διότι, από τη μία υπάρχει το «δεδικασμένο» με την Μαίη. Από την άλλη, πλέον στην ομάδα υπάρχει η Σταυριύλα. Δεν είναι βέβαιο ποιος θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξει. Με άλλα λόγια, η ψήφος της Σταυρούλας δεν είναι σίγουρο αν θα πάει στη Μαίη. Η τελευταία τα έχει καλά με τον Ταλα κι αν πάρουν μαζί τους την Σταυρούλα ίσως να έχουμε τεράστια ανατροπή. Το θέμα είναι πως η εναλλακτική είναι ο Στάθης. Δύσκολο να ψηφίσει η Σταυρούλα τον Στάθη. Κι όμως, ηΜαίη μοιάζει πιθανό να μην πάει στον τάκο. Ποιος θα είναι εκεί; Πιθανότατα θα γίνει η έκπληξη και θα επιλεγεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ! Με άλλα λόγια, Στάθης, Σταυρούλα και Σπύρος Μαρτίκας αποφασίζουν να προστατεύσουν τις γυναίκες της ομάδας,.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr