Αυτοί είναι οι τέσσερις μετά τα τρία συμβούλια στο Survivor. Υπάρχει ξεκάθαρα φαβορί αποχώρησης; Σαφώς!

Survivor spoiler αποχώρηση 23/6: Το Survivor δίνει ακόμα μία ψηφοφορία που περιμένουμε με αγωνία. Διότι, και αυτή τη φορά είναι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο καθένας έχει τη δυναμική του. Δύο φαβορί για παραμονή, ένα αουτσάιντερ και ένα φαβορί για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor είχε ακόμα μία μεγάλη ανατροπή αυτή την εβδομάδα. Αυτή έχει να κάνει και πάλι με τα άτομα που βγήκαν στον τάκο. Πόσα ήταν αυτά τελικά; Ο αριθμός των υποψηφίων ήταν και πάλι τέσσερις. Τέσσερις οι υποψήφιοι που θα βγουν στον τάκο για δεύτερη διαδοχική φορά. Η στρατηγική έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Τα στατιστικά των αγώνων δεν έχουν και πολύ σημασία στον τρόπο που επιλέγουν οι παίκτες.

Όλοι οι παίκτες βγήκαν ξανά μέσα από την κάλπη. Η τελευταία ατομική ασυλία δεν επηρέασε την ψήφο. Διότι, αν την κέρδιζε η Μαίη ή η Ασημίνα το αποτέλεσμα θα ήταν αλλιώτικο. Με άλλα λόγια, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Ασημίνα είχε πει άλλωστε πως θέλει να κερδίσει για να χαλάσει τα σχέδια της παρέας. Αυτό δεν συνέβη.

Για μία ακόμα φορά, όλα τα Survivor spoiler ανέβηκαν έγκαιρα στο Sportime. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις υποψηφιότητες των παικτών. Πολύ γρήγορα μάθαμε ποιοι είναι αυτοί. Με άλλα λόγια, η τετράδα υποψηφίων είναι συμπληρωμένη και περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε εκπλήξεις. Διότι, έκπληξη ήταν αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Η αποχώρηση του Τάλα δεν ήταν μέσα στα προγνωστικά μας.

Μιας και το ανέφερα πιο πάνω. Ας το πω πάλι επί της ευκαιρίας. Δεν είναι spoiler η συγκεκριμένη ανάρτηση. Είναι καθαρά αίσθηση και τι καταλαβαίνουμε από όσα διαβάζουμε στα groups των φίλων του Survivor. Οι πληροφορίες που έχουμε έχουν να κάνουν με τις προηγούμενες ψηφοφορίες. Αν κάποιοι υποψήφιοι έχουν τεθεί ξανά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού έχουμε εικόνα τι κάνουν. Ο Σπύρος Μαρτίκας, για παράδειγμα. Με άλλα λόγια, μαζεύουμε τα δεδομένα και με βάση αυτά κάνουμε την πρόβλεψή μας. Την αποχώρηση θα την ακούσουμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι ψηφοφορίες μας
Μην ξεχνάμε και τις δικές μας ψηφοφορίες. Αυτές που βγάζουν πάντα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικά τώρα που έχουμε γίνει σχεδόν στανταράκι να βλέπουμε 4 υποψήφιους. Είμαι περίεργη να δω τι θα βγει αυτή τη φορά.. Διότι, ειδικά στην αρνητική ψηφοφορία παίζει ρόλο το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί παίκτες.

Στο Sportime έχετε τη δυνατότητα βέβαια να ψηφίσετε ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ, Διότι, αυτή η ψηφοφορία μας δίνει πάντα μια άλλη νότα, την τάση των haters.

Το Mediatime δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε με θετικό τρόπο. Ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ. Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης; Έχετε χρόνο σχεδόν μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος την Πέμπτη το βράδυ.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους
Ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Παίζει ρόλο και ότι έχουμε για πρώτη φορά τόσο προετοιμασμένους παίκτες. Μόνο η Ανθή Σαλαγκούδη είχε ανάλογη προετοιμασία στο παρελθόν. Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να εικάσουμε. Συνεπώς, τα προγνωστικά είναι κάτι σχετικό.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει παραμείνει στο παιχνίδι 11 φορές. Είναι ο απόλυτος recordman, αλλά όπως είπαμε και την περασμένη φορά… ποτέ δεν ξέρεις. Η ώρα του δεν είναι μακριά. Αλλά από αυτή την ψηφοφορία μπορεί να επιβιώσει. Παρότι, ο Σπύρος Μαρτίκας θα προσβάλλει άσχημα την Ασημίνα στο συμβούλιο του νησιού. Ένας μέρος του νησιού θα επηρεαστεί.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που ακούσαμε. Είναι θηλυκός Μαρτίκας. Με άλλα λόγια, είναι μια παίκτρια με ισχυρό κοινό. Η Ασημίνα είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν… untouchable στις ψηφοφορίες. Έχει τον κόσμο της.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μία παίκτρια που δεν έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα στις υποψηφιότητες. Τη γλίτωσε στην αρχή όταν είχε πρωτομπει στο παιχνίδι και στη συνέχεια… ηρεμία. Έβγαλε μια δυναμική τότε, αλλά κάθε παίκτης έχει μία τέτοια όταν είναι φρέσκο πρόσωπο.

Η Μαίη είναι μια πολύ συμπαθής παίκτρια. Μια αθλήτρια, μια αγωνίστρια, με ήθος και εξαιρετικό χαρακτήρα. Τέτοιο είχε ο Τάλα. Σε πρόσφατη ψηφοφορία που είχε πάρει μέρος ούσα στον τάκο είχε τερματίσει πρώτη και είχε παραμείνει άνετα. Το ίδιο και ο Τάλα όμως. Απλά το αναφέρουμε.

Survivor spoiler αποχώρηση 23/6: Ποιος θα αποχωρήσει;
Με βάση τα όσα γράψαμε παραπάνω, λοιπόν. Η Ασημίνα και ο Σπύρος Μαρτίκας μοιάζουν (και είναι, μην κρυβόμαστε) τα δύο ισχυρά φαβορί παραμονής. Οι δύο παίκτες με ισχυρό και σταθερό κοινό. Αυτοί που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές και έχουν παραμείνει. Κι ας μη γελιόμαστε, δύο παίκτες που φέρνουν τηλεθέαση.

Ανάμεσα στην Σταυρούλα και την Μαίη θα παιχτεί. Φαβορί αποχώρησης είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι περισσότεροι fans του Survivor δεν έχουν δει με καλό μάτι τα όσα λέει για τον Άρη Σοϊλέδη. Ούτε και όσα θα πει σήμερα στο συμβούλιο για την Ασημίνα. Αουτσάιντερ, αλλά με πιθανότητες είναι η Μαίη. Αυτά…

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr