Καμία ανατροπή σε όσα έχουμε πει για την αποχώρηση του παίκτη από τους Διάσημους σήμερα. Αυτός αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler αποχώρηση 23/3: Ντόρος (και μάλιστα μεγάλος) έχει γίνει με τις ψηφοφορίες στο Survivor. Στημένη λέει ο ένας, καραστημένη λέει ο άλλος. Διότι, οι αντιδράσεις στο Twitter και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές δείχνουν άλλα πράγματα από αυτό που συμβαίνει τελικά. Η πραγματικότητα όμως είναι πως δεν νοθεύεται τίποτε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η συμπάθεια επίσης είναι κάτι σχετικά επίσης. Ο Γιάννης Τσολάκης έχει περισσότερο καθολική αποδοχή από ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, για παράδειγμα. Θα πάρει κανείς τηλέφωνο να πληρώσει όμως για να παραμείνει ο Τσολάκης; Όχι! Για τον Σπύρο Μαρτίκα όμως θα πέσουν τηλέφωνα. Διότι, ο φαρμακοποιός δημιουργεί αυτό το «κάτι» στον τηλεθεατή. Είναι από τους τύπους που φέρνουν τηλεθέαση.

Survivor spoiler αποχώρηση 23/3: Οριστική αποχώρηση
Ο περισσότερος κόσμος μόλις είδε πως ανάμεσα στους υποψηφίους είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, είπε «επιτέλους». Διότι, ο μισθοφόρος είναι ένας παίκτης που έχει haters. Είναι κι ένας παίκτης που θες να βλέπεις για διάφορους λόγους. Κάπως έτσι συγκέντρωσε αρκετούς ψήφους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κέρδισε έκτη φορά και πάει να τους φάει όλους στο παιχνίδι πλέον. Ο Professor κάνει τα δικά του.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι επίσης πολύ δυνατή. Οι δυο τους έχουν γράψει χιλιόμετρα στη συγκεκριμένη διαδικασία. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης έφτασε να είναι, λοιπόν, ο πιο αδύναμος κρίκος και αποχωρεί.

Από χθες σας αναφέραμε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί και πλέον σας εξηγούμε και τους λόγους. Μακράν τελευταίος στις ψηφοφορίες προτίμησης. Με άλλα λόγια, η 3η φορά ήταν και φαρμακερή για τον επαγγελματία παίκτη πόκερ.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr