Μέρα αποχώρησης η Τετάρτη στο παιχνίδι επιβίωσης. Ένας διάσημος μας αποχαιρετά. Σενάριο κι άλλης αποχώρησης.

Survivor spoiler αποχώρηση 23/2: Από τη στιγμή που κυκλοφορούν πολλά σχόλια, αναλύσεις και spoilers για το Survivor καλό είναι να βάζουμε μερικά πράγματα στη θέση τους. Νόημα ιδιαίτερο δεν έχει κάποιες φορές, αλλά εμείς σας το λέμε και σαν Sportime και σαν Γεωργία για να είμαστε καλυμμένοι.

Διπλή αποχώρηση συνέβη ήδη μία φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής. Ποια ήταν αυτή; Η μέρα που αποφάσισε η Αθηνά Ευμορφιάδη να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του παιδιού της. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφυγε την ίδια μέρα επίσης, από την ψηφοφορία του κόσμου.

Μιας και αναφέραμε ψηφοφορία. Οι δικές μας τρέχουν κανονικότατα. Διότι, η ψηφοφορία του παιχνιδιού κρατάει μόλις 45 λεπτά. Επιπρόσθετα, ο κόσμος ψηφίζει μόνο με θετικό τρόπο. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Τα έως τώρα αποτελέσματα αποτελούν μία έκπληξη.

Ο τρόπος αυτός βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Μπορείτε όμως να ψηφίσετε και με θετικό τρόπο μέχρι και πριν λίγα λεπτά από την αποχώρηση, στο mediatime με ένα κλικ ΕΔΩ.

Survivor spoiler αποχώρηση 23/2 Αυτός αποχωρεί απόψε
Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με όσα ήδη ξέρετε και σας έχουμε ενημερώσει. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, σας αναφέραμε χθες. Αυτό και ισχύει ασφαλώς. Ο Σάκης Αρσενίου συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και μετά από δύο εβδομάδας φεύγει από το Survivor.

Τι σημαίνει αυτό; Η κλίκα που έχουν σχηματίσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου δυναμώνει. Αυτό δεν σημαίνει και πολλά βέβαια. Ο Σάκης Αρσενίου δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, για παράδειγμα. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης δεν θα είναι απλό να φύγουν σε επόμενες ψηφοφορίες.

Υπάρχει θέμα με την Ασημίνα;
Μια αναφορά έγινε και χθες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Γεγονός είναι πως τα συναισθήματα έχουν τις μεταβολές τους στους παίκτες. Οι μπλε κερδίζουν μόνο έπαθλα φαγητού. Μιας και το είπαμε, αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο.

Οι Μαχητές δεν κερδίζουν έπαθλα επικοινωνίας για να πάρουν δύναμη. Πάει καιρός από την τελευταία φορά που άκουσαν δικούς τους ανθρώπους. Είδα πως έσπασε και ο Γιάννης Τσολάκης.

Η Ασημίνα μονίμως κλαίει. Χτύπησε και δεν αποχώρησε. Έφυγε η Πελαγία και δεν αποχώρησε. Η καλύτερη παίκτρια των μπλε έμεινε νηστική και δεν αποχώρησε. Δεν ακούει τους δικούς της και θα αποχωρήσει; Δύσκολο. Αγχώθηκε βέβαια επειδή ο πατέρας της έχει περάσει καρκίνο. Δεν προκύπτει αποχώρηση πάντως από τις πληροφορίες μας.

Πηγή: true.gr