Μέρα αποχώρησης παίκτη από το Survivor η Τετάρτη και από τους τέσσερις υποψηφίους, Μαχητής είναι αυτός που αποχωρεί.

Survivor spoiler αποχώρηση 2/3: Μέσα στο πρόγραμμα είναι οι ανατροπές και οι περίεργες διαρροές. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε καθιερώσει δύο posts για την αποχώρηση. Διότι, καλό είναι να είμαστε σίγουρα για τον παίκτη που αποχωρεί στο Survivor.

Τετάρτη λοιπόν είναι σήμερα. Μέρα αποχώρησης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι σημαίνει αυτό; Πως κάποια από τις ομάδες χάνει έναν από τους παίκτες της. Δύο διάσημοι και άλλοι δύο Μαχητές βρίσκονται στον τάκο αυτής της εβδομάδας. Σωστές αποφάσεις πήραν και οι δύο ομάδες. Δεν το αναφέρω τόσο για τους παίκτες όσο για το ότι οι Διάσημοι έβγαλαν δύο γυναίκες στον τάκο και οι Μαχητές επίσης δύο άνδρες. Έτσι θα ισορροπήσει η κατάσταση στα αγωνίσματα.

Από πολύ νωρίς σας αναφέραμε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί. Δεν άλλαξε κάτι, δεν υπάρχει κάτι λανθασμένο στο αρχικό Survivor spoiler. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler αποχώρηση 2/3: Ποιος φεύγει;
Σας είπαμε, δεν αλλάζει κάτι. Ο Γιάννης Τσολάκης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor απόψε το βράδυ. Είναι ο Μαχητής που μένει εκτός παιχνιδιού. Είχε αδυνατίσει πολύ το τελευταίο διάστημα, είχε πέσει πολύ και αγωνιστικά. Σε σημείο να μην μπορεί να πάρει νίκη με τίποτε.

Πλέον οι άνδρες των μπλε θα παίζουν συχνότερα και δεν θα έχουν μονίμως εκτός τρεις παίκτες. Ανδρέας, Σάββας, Σπύρος, Τάλα και Κατσαούνης μένουν πλέον πίσω για να αντιμετωπίσουν τους τρεις των κόκκινων. Ακόμα υπάρχει έλλειμμα. Όχι όμως όπως πριν. Διότι, το να μένει η… μισή ομάδα έξω, δεν είναι καλό για κανέναν.

Μάθε ποιο site έχει τους καλύτερους tipsters

Βέβαια, η ψηφοφορία που είχαμε με αρνητική ψήφο, έδειξε άλλον παίκτη πως ήθελε το κοινό να παραμείνει. Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης θα έφευγε με αρνητική ψήφο. Ακόμα όμως και με τη θετική ψήφο, άλλο αποτελέσματα θα είχαμε. Θέλετε να μάθετε πόσες ψήφους πήρε ο Γιάννης Τσολάκης; Ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Με άλλα λόγια, η ψηφοφορία διαρκεί 45 λεπτά στο παιχνίδι και δεν φέρνει τα πραγματικά αποτελέσματα.

Η Σοφιάννα πρόκειται να στενοχωρηθεί απόψε

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr