Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι, μετά τα δύο συμβούλια στο Survivor. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί παραμονής.

Survivor spoiler αποχώρηση 31/6: Το Survivor ήρθε ξανά στα φυσιολογικά του. Διότι, πλέον έχουμε κανονικά δύο ψηφοφορίες και έναν παίκτη να βγαίνει από υπόδειξη αυτού που κέρδισε την ατομική ασυλία. Με άλλα λόγια, η κανονικότητα είναι και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά έχουμε τρεις υποψηφίους, μετά τη δυάδα της περασμένης εβδομάδας. Υπάρχει φαβορί παραμονής και μία μάχη!

Τι είδαμε την περασμένη εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Μόνο υποψηφίους προς αποχώρηση από την κάλπη. Έναν από τη μία ομάδα, έναν από την άλλη. Αυτή τη φορά, παρότι τις δύο ασυλίες της κέρδισε μία ομάδα, είχαμε τρεις υποψηφίους από τη μία ομάδα. Τρέλα! Σε δουλειά να βρισκόμαστε με το Survivor. Ποιος είναι ο λόγος που συνέβη αυτό; Μα φυσικά οι αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού ξανά!

Να δω το θα γίνει την άλλη εβδομάδα αν αποχωρήσει μία κοπέλα από τους κόκκινους. Θα πάμε σε νέες ομάδες πάλι; Πλάκα θα έχει, Διότι, οι αγώνες των γυναικών δεν θα βγαίνουν εύκολα. Τέλος πάντων. Αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολήσει την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε καιρό μέχρι τότε.

Όλα τα Survivor spoiler έχουν ανέβει έγκαιρα στο Sportime. Ας επαναλάβουμε αυτό που αναφέρουμε πάντα σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι spoiler η συγκεκριμένη ανάρτηση. Η ανάλυση που κάνουμε εδώ είναι εντελώς υποκειμενική. Πρόβλεψη, όχι κάποια πληροφορία. Η μόνο πληροφορία έχει να κάνει από τις προηγούμενες ψηφοφορίες, αν κάποιοι υποψήφιοι έχουν τεθεί ξανά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Με άλλα λόγια, μαζεύουμε τα δεδομένα και με βάση αυτά κάνουμε την πρόβλεψή μας.

Απόψε έχει αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, αύριο επανερχόμαστε σε νορμάλ ροή προγράμματος με το αγώνισμα επικοινωνίας. Θα σας δοθεί ενημέρωση για το ποια ομάδα κερδίζει σε πολύ λίγο.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους
Αρχικά την πρώτη μέρα, η κόκκινη ομάδα έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο λόγος που το έκανε ήταν επειδή ο Professor είναι ο πιο αδύναμος παίκτης συνολικά στους κόκκινους. Διότι, αυτή τη φορά υπήρχε η δυνατότητα να ψηφίσουν και τις κοπέλες. Πάντως, ο Σπύρος Μαρτίκας θα τεθεί δια δέκατη φορά στη διάθεση του κοινού.

Η επόμενη μέρα είχε τον 2ο υποψήφιο των κόκκινων και τον παίκτη που θα δώσει ο Τάλα που κέρδισε την ατομική ασυλία. Ο 2ος υποψήφιος από την κόκκινη κάλπη ήταν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου. Κοπέλα δηλαδή. Στον τάκο βγήκε και η έτερη γυναίκα των κόκκινων. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ υπέδειξε την Στέλλα Ανδρεάδου ως 3η υποψήφια.

Η ανάλυση είναι δύσκολη. Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει σωθεί εννιά φορές. Η Στέλλα Ανδρεάδου μία. Η Μαίη είναι για πρώτη φορά (αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος) υποψήφια προς αποχώρηση. Με άλλα λόγια,τ τα δύο κορίτσια έχουν αυτή τη στιγμή παρόμοιες πιθανότητες.

Οι ψηφοφορίες μας
Μην ξεχνάμε και τις δικές μας ψηφοφορίες. Αυτές που βγάζουν πάντα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικά με τόσους πολλούς καλούς παίκτες. Σε πολύ λίγο θα είναι πάνω.

Στο Sportime έχετε τη δυνατότητα βέβαια να ψηφίσετε ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι; Διότι, αυτή η ψηφοφορία μας δίνει πάντα μια άλλη νότα, την τάση των haters. Από τη στιγμή που αυτοί είναι και πάλι τρεις, έχει ιδιαίτερο νόημα.

Στο Mediatime δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε με θετικό τρόπο. Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης; Έχετε χρόνο σχεδόν μέχρι την ψηφοφορία.

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: Ποιος θα αποχωρήσει;
Τα προγνωστικά είναι για να πέφτουν έξω.. Διότι, ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο στην ψηφοφορία και ουδέποτε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ας μη γελιόμαστε όμως.
Φαντάζει δύσκολο να αποχωρήσει ένας συγκεκριμένος παίκτης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πάρει μάστερ παραμονής. Πάει για δέκατη φορά που θα τον κρατήσει μέσα ο κόσμος. Μεγάλος αριθμός. Με άλλα λόγια, έχει κοινό, ρεύμα και πολύ μεγάλη δυναμική. Θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Είναι και ο τύπος που φέρνει τηλεθέαση.

Τι περιμένουμε από τα κορίτσια; Η Μαίη είναι ξεκάθαρα πιο συμπαθής φυσιογνωμία, δεν έχει προκαλέσει εντάσεις, αποφεύγει την ίντριγκα. Η Στέλλα έχει γίνει αντιπαθής σε αρκετό κομμάτι του κοινού. Με άλλά λόγια, έχει haters. Αυτό στην ψηφοφορία είναι δίκοπο μαχαίρι. Διότι, αν ένας παίκτης διχάζει τον κόσμο, έχει και υποστηρικτές. Η Μαίη είναι πιο αναιμική, για παράδειγμα.

Ανάμεσα στα δύο κορίτσια τα παιχτεί η αποχώρηση. Σαν αίσθηση το λέω το παρακάτω: πιστεύω πως η Στέλλα έχει ένα μικρό προβάδισμα αποχώρησης…

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr