Οριστικό και άκρως επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί στο επεισόδιο της Πέμπτης από το Survivor.

Survivor spoiler 2/6 αποχώρηση: Καλο μήνα σε όλους τους fans του Survivor. Πέμπτη είναι αυτή τη φορά η μέρα αποχώρησης, στην τελική ευθεία πια για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι κόκκιοι θα χάσουν έναν παίκτη. Ποιος θα είναι αυτός.

Το συμβούλιο του νησιού ήταν αρκετά ζόρικο, για μία ακόμα φορά. Η κόπωση έχει καταβάλει τους παίκτες. Το μυαλό τους είναι θολωμένο. Ο Σπύρς Μαρτίκας προσπάθησε να πείσει το κοινό του να μην τον στηρίξει, Το Twtter έπεσε στα πόδια σε ένα αρκετά δυνατό κύμα στήριξης. Η δική του τοποθέτηση θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή. Διότι, πολλές είναι οι φορές που τα πράγματα έρχονται διαφορετικά από ότι τα περιμέναμε. Τα προγνωστικά είναι πάντα χρήσιμα, η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Σπύρος Μαρτίκα έθεσε εαυτόν έτοιμο προς αποχώρηση! Θα μπορούσε όμως ο άνθρωπος που έχει μείνει μέσα εννιά φορές να χάσει τη μάχη από τις Στέλλα Ανδρεάδου και τη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου; Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά μια τεράστια ανατροπή!

Μαίη και Στέλλα δεν ήταν πλόεν προστατευμένες από τον κανόνα των δύο. Με άλλα λόγια, τα δύο κορίτσια βγήκαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες την δεύτερη μέρα. Λογικό, αν το δει κανείς στεγνά αγωνιστικά. Τάλα και Στάθης Σχίζας είναι ανώτεροι στους στίβους μάχης. Μία από τις δύο περιμέναμε να αποχωρήσει, δίνοντας και μικρό προβάδισμα σε μία από τις δύο.

Survivor spoiler 2/6 αποχώρηση: Ποιος φεύγει;
Δεν θα μπορούσε να έχει αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο El Professor φέρνει τηλεθέαση, έχει τον τρόπο του, το ξέρουμε, το γνωρίζουμε. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο λόγος που ζητά να φύγει είναι πραγματικός ή στρατηγική. Σημασία έχει πως είναι τόσο αγαπητός που θα χρειαστεί ένας δυνατός παίκτης να βγει μαζί του στον τάκο για να τον διώξε.

Όπως προβλέψαμε ανάμεσα στις δύο κοπέλες θα παιζόταν το πράγμα. Έτσι κι έγινε. Κι όπως προβλέψαμε, η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από το Survivor. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγήςέβγαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της μόνη της. Όλος ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε το τελευταίο διάστημα, όσα έλεγε, την έκαναν να φαίνεται εχθρική στον κόσμο.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr