Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 01/02: Αγώνας ασυλίας σήμερα, ο πρώτος της νέας εβδομάδας και Διάσημοι και Μαχητές μάχονται για να κρατήσουν όλα τα μέλη της ομάδας τους στο παιχνίδι! Ποιος όμως θα την γλιτώσει κερδίζοντας την ατομική ασυλία;

Χτες είδαμε τους Μαχητές για ακόμα μια φορά να επικρατούν εύκολα των αντιπάλων τους και να βγάλουν ένα απίστευτο κόμπλεξ φωνάζοντας το όνομα της Ασημίνας, που μόλις είχε αποχωρήσει από την ομάδα των Διασήμων!

Ταυτόχρονα είδαμε τους κόκκινους να κατηγορούν ανοικτά τον Τριαντάφυλλο ως υπεύθυνο της ήττας την ίδια στιγμή που το μυαλό των περισσοτέρων ήταν στην ασυλία της εβδομάδας! Πρώτος αγώνας ασυλίας λοιπόν σήμερα και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα απο ποτέ! Τι θα δούμε σήμερα;

Απόψε βλέπουμε ένα άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, που παρόμοιο του έχουμε ξαναδεί πριν λίγες μέρες! Ένας στίβος μάχης με αρκετή ταχύτητα, αντοχή και δύσκολο στόχο! Δεν χρειάζονται αρκετές λεπτομέρειες, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει από χτες, η κόκκινη ομάδα παίρνει τη πρώτη της νίκη ως νέα ομάδα!

Ναι ναι είναι 100% επιβεβαιωμένο αφού ο ΣΚΑΙ, μέσα από το trailer, έκανε spoiler αφού στο τέλος φαίνεται η Σοφία Μαργαρίτη και δεξιά της η νεκροκεφαλή, που είναι το τοτέμ της πρώτης ασυλίας! Το πως κερδίζουν και τι σκορ θα το μάθουμε μέσα στην ημέρα και το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει με νέα διαρροή εντός της ημέρας.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Αρχικά να σας τονίσουμε πως σίγουρη διαρροή δεν έχουμε σχετικά με το ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία! Ωστόσο πρέπει να σας τονίσουμε πως σε πρώτη φάση θα αγωνιστούν οι Μαχητές και μέρος δεν θα πάρει ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος για πρώτη εβδομάδα έχει ασυλία! Επομένως όλοι οι υπόλοιποι θα μπουν κανονικά στην διαδικασία να μονομαχήσουν για να σώσουν το… τομάρι τους!

Ποιος κερδίζει; Βάση του trailer του ΣΚΑΙ έχουμε δει 8 παίκτες από τους Μαχητές που κανένας δεν φοράει το κολιέ της ασυλίας άρα κανείς από αυτούς τους 8 δεν έχει κερδίσει την ατομική! Ποιοι περισσεύουν; Άννα Μαρία, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς! Άρα ένας από τους τρεις είναι αυτός που κερδίζει την ατομική ασυλία!

Πηγή: true.gr