Σε μια πολυσυζητημένη σκηνή όπου ο Τριαντάφυλλος του Survivor ξύριζε τα πόδια της, αναφέρθηκε η Έφη Σαρρή!
Survivor: Ο Τριαντάφυλλος είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, με τον γνωστό τραγουδιστή να έχει κερδίσει ήδη το χρηματικό έπαθλο!

Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής, η Έφη Σαρρή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία πολυσυζητημένη αφίσα που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν ακόμα μπει στο Survivor 4.

Μια επική αφίσα από το κοντινό παρελθόν, πρωταγωνιστής της οποίας ο Τριαντάφυλλος, θέλησε να μας θυμίσει το Ευτυχείτε και η Έφη Σαρρή το πρωινό της Παρασκευής. Σε αυτήν βλέπουμε τον τραγουδιστή και παίκτη του Survivor να… ξυρίζει τα πόδια της συναδέλφου του.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN η Έφη Σαρρή, «η συγκεκριμένη αφίσα είναι από το 2014. «Η συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο είχε πάει φανταστικά, δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα και το μαγαζί ήταν γεμάτο.

Βέβαια, ξανασυνεργαστήκαμε και στο J2US τελευταία. Νομίζω ότι το θέμα μας είναι η αφίσα… Επειδή εγώ πάντοτε έκανα κάτι τέτοιο και στα τραγούδια μου και γενικότερα σκέφτηκα, λοιπόν, να κάνω κάτι που να ενδιαφέρει και να τραβάει την προσοχή στους δρόμους.

Γιατί τότε κάναμε αφίσες στους δρόμους για να διαφημίσουμε το κατάστημα. Φοβόμουν πάρα πολύ να το προτείνω αυτό στον Τριαντάφυλλο αν και γω το ήθελα πολύ».

«Του το είπα και ήταν πολύ θετικός. Πήγαμε και το κάναμε και βέβαια είχε πολύ καλό αποτέλεσμα από τη στιγμή που γέμισε και το μαγαζί. Πέτυχε το στόχο της η αφίσα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

«Ήταν μοιρασμένο τότε το πράγμα. Είχαμε και οι δυο τις επιτυχίες μας, περάσαμε καλά και ο Τριαντάφυλλος ήταν ακριβώς όπως είναι και τώρα στο Survivor».

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr