Στην εφημερίδα Real News και στην Κορύνα Μαντάγαρη μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχή της στο Survivor.

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», δήλωσε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του, η οποία πρόσφατα ήρθε σε δύσκολη θέση δημοσίως όταν είδε τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο παιχνίδι και να εντάσσεται στην ομάδα της, τους μπλε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρθηκε και στους χωρισμούς του.

«Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει», είπε, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν το ειδύλλιό του με τη Μαριαλένα έχει λήξει από πλευρά του μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το γεγονός ότι η κοπέλα φαίνεται να έρχεται πάλι κοντά με τον Σάκη Κατσούλη.

Πηγή: true.gr