Φαίνεται πως ο Πάνος Καλίδης άρχισε να έχει σύνδρομο… στέρησης με το Survivor και είπε να το θυμηθεί λίγο..

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θέλησε να μυήσει και την οικογένειά του σε αυτό μαγειρεύοντας το φημισμένο φακόριζο που έφτιαχνε συχνά για τους συμπαίκτες του πόσο ήταν στην παραλία της μπλε ομάδας.

Θα θυμάστε βέβαια ότι σύσσωμη η ομάδα τον μπλε είχε να πει τα καλύτερα για το φακόριζο του Πάνου που συνήθιζε να αναλαμβάνει για ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του.

Ε, λοιπόν σήμερα είχε έρθει η ώρα της συζύγου του Λεάννας Μάρκογλου να δοκιμάσει τη σπεσιαλιτέ του την οποία μάλιστα ο Πάνος Καλίδης σέρβιρε στο πιάτο που έτρωγε όλο αυτό τον καιρό στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο. Το πιάτο είχε πάνω τα αρχικά του τραγουδιστή και μάλιστα η σύζυγός του δοκίμασε φακόριζο με το πιρούνι που χρησιμοποιούσε και εκείνος όλο αυτό το διάστημα μέσα στο Survivor.

Φαίνεται πως του έλειψε ήδη η ζωή στην καλύβα.

Η γυναίκα του αποφάσισε να γευτεί το φημισμένο του φακόριζο.


Αλήθεια της άρεσε ή όχι;

Μιλάμε για κανονική προσομοίωση στην συνθηκών του reality επιβίωσης. Βεβαίως τα βίντεο που ανέβασε ο Πάνος Καλίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram Λεάννα Μάρκογλου δεν μας έδωσε να καταλάβουμε αν της άρεσε ή όχι η σπεσιαλιτέ του συζύγου της όμως είμαστε σίγουροι ότι το φακόριζο του Πάνου είναι νοστιμότατο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής μέσα από το σπίτι του.

Πηγή: true.gr