Φόρεσε την ολόσωμη διάφανη φόρμα και τους έριξε την γλώσσα στα πατώματα

Η παίκτρια του Survivor έχει καταφέρει να καθηλώσει όλους τους fan του Survivor, τόσο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όσο και εκτός, αφού γίνεται πραγματικά πανζουρλισμός μαζί της

Είναι απλά τα πράγματα για όσους δεν το καταλάβατε, το θανατηφόρο κορμί που έχει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και είναι αυτό το οποίο σε κάθε του λίκνισμα φέρνει ταχυπαλμίες.

Μέσα στο ριάλιτι έχει καταφέρει και έχει τραβήξει την προσοχή των πάντων, τόσο με τον χαρακτήρα της, όσο και με το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, εκτός Survivor όμως έχει μοιράσει πραγματικό πόνο και μάλιστα τηλεοπτικο.

Αφού κατάφερε η Ναυσικά να αναστατώσει ακόμα και τον Μάρκο Σεφερλή, αφού άφησε άφωνο ακόμα και τον γύπα Λευτέρη Πανταζή, με το λίκνισμα της, το μοντέλο και ηθοποιός του Survivor, τώρα ανεβάζει τον πόνο σε ακόμα μεγαλύτερο level.

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο, αφού όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έκανε 50 άτομα να χαζέψουν με το λίκνισμα της με τα διάφανα που φορούσε και προκάλεσε τον θαυμασμό όλων!

Απολαύστε την μια και μοναδική παίκτρια των Διάσημων του Survivor σε ένα καταπληκτικό βίντεο απο το παρελθόν.

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr