Ζαλίστηκε όλος ο πλανήτης με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τα προσόντα της.

Απο τα ομορφότερα μοντέλα που έχουμε στην Ελλάδα, η παίκτρια των Διασήμων Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνει την δική της προσπάθεια για να γίνει πασίγνωστη μέσα απο το ριάλιτι του Survivor.

Η πανέμορφη Ναυσικά έχει τρελάνει τους πάντες με την παρουσία της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να το κάνει για πολύ καιρό ακόμα και μετά την αποχώρηση της απο το παιχνίδι.

Άλλωστε η Ναυσικά έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα και σαν ηθοποιός και το σίγουρο είναι ότι θα την βλέπουμε συχνά πλέον μπροστά μας.

Άλλωστε τέτοιες γυναίκες με εντυπωσιακή ομορφιά και μυαλωμένες όπως είναι η Ναυσικά είναι δυσεύρετες και η showbiz τις αξιοποιεί στο έπακρο.

Ακόμα και όσοι όμως υποστηρίζουν ότι η Ναυσικά δεν είχε ανάγκη το Survivor κάνουν λάθος, αφού το ριάλιτι επιβίωσης έχει αποδείξει ότι δημιουργεί καριέρες και εμείς είμαστε σίγουροι ότι η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά.

Φυσικά και μέσα απο το Instagram, έχει κάνει την προσπάθεια της, αλλά πλέον και μετά την συμμετοχή της στο Survivor όλα θα αλλάξουν.

Άλλωστε τέτοια ομορφιά πρέπει να την βλέπουμε για να μας φτιάχνει την διάθεση, δεν συμφωνείτε;

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr