Χαμος στο Instagram με την Δήμητρα Βαμβακούση. Το μικρό του Survivor στα καλύτερα του

Δεν νομίζουμε ότι θα διαφωνείτε με τον τίτλο το ομορφότερο μωρό του Survivor, αφού η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ότι πιο ωραίο έχουμε δει σε όλους τους κύκλους του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η γυμνάστρια και μοντέλο Δήμητρα Βαμβακούση κατάφερε να κάνει τόσο την Ελλάδα όσο και την Τουρκία με την συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδας – Τουρκίας, να την κοιτούν αποσβολωμένοι κάθε φορά που έτρεχε στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμα περισσότερο όμως χάζεψε τους πάντες με τα πλάνα του σκηνοθέτη που πραγματικά έδειχναν μια θεά να βγαίνει απο την θάλασσα σαν άλλη σειρήνα έτοιμη να σαγηνεύσει τους πάντες.

Η εντυπωσιακή Δήμητρα έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor και η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχε αντίπαλο την Κατερίνα Δαλάκα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η νικήτρια στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι.

Πλέον η Δήμητρα ασχολείται εντατικά με το modeling και στον λογαριασμό της στο instagram αναρτεί όχι μόνο τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις, αλλά και φωτογραφίες απο προσωπικές της στιγμές και ακόμα καλύτερα απο στιγμές που είναι μόνη της στο κρεβάτι.

Εμείς διαλέξαμε μια απο τις καλύτερες της Δημητρούλας και ελπίζουμε να συμφωνήσετε με την επιλογή μας!

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr