Καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα, αφού μάγεψε το Survivor τώρα μαγεύει και το instagram

Ένα απο τα εντυπωσιακά κομμάτια στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor είναι οι εντυπωσιακές γυναίκες που επιλέγει η παραγωγή. Μια απο αυτές ήταν και η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με την συμμετοχή της.

Τον τελευταίο καιρό η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει εισβάλλει ξανά στα θέματα της επικαιρότητας και αυτή την φορά όχι λόγω του Survivor, αλλά επειδή η 39χρονη πρώην αθλήτρια του επί κοντώ που τον τελευταίο καιρό έχει κλέψει την καρδιά του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρου Δήμα με τον οποίο οι φήμες θέλουν να έχει σχέση.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν μια πολύ σημαντική αθλήτρια για τον ελληνικό αθλητισμό, με εξαιρετικές διακρίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη αρκετές φορές με τις επιδόσεις της.

Μπορεί να την γνωρίσαμε όμως μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδας Τουρκίας, και να κατάφερε να φτάσει εκεί μέχρι την τελική τετράδα αυτό όμως είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τις φυσικές αντοχές, την αθλητική δυναμική της και βέβαια την εξαιρετική της σωματική της κατάσταση.

Έχει τον απόλυτο έλεγχο του σώματος της και κάνει θαύματα με αυτό!

Δείτε ένα από αυτά τα θαύματα της!!

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr