Στο επεισόδιο της Κυριακής (24/1) στο Survivor, είδαμε από μία ενίσχυση για κάθε ομάδα. Στη μπλε μπήκε η γνωστή στο χώρο της showbiz Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της Ολυμπίας που είναι η γυναίκα του Βασίλη Σπανούλη.

Εκείνη όμως που έκλεψε την παράσταση, ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη που μπήκε στην κόκκινη ομάδα. Τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν πως είναι υποπλοίαρχος στο Εμπορικό Ναυτικό.

Η 29χρονη δήλωσε μπροστά στις κάμερες πως πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ήταν σε ακτοπλοϊκή γραμμή στην Αδριατική θάλασσα και ευχαρίστησε την εταιρία της που τη αποδέσμευσε για να μπορέσει να μπει στο Survivor.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε συνέντευξη της Μαριάνθης το 2015 σε ιστοσελίδα μοντέλων. Εκεί είχε δηλώσει πως της αρέσει το μόντελινγκ και πως παράλληλα με το επάγγελμά της είχε ασχοληθεί με αυτό.

Επίσης η Μαριάνθη, είχε αναφέρει πως γυμνάζεται από τα 7 της χρόνια, καθώς τότε ασχολήθηκε με την κολύμβηση έχοντας μάλιστα πανελλήνιες διακρίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δουλειά στο καράβι και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει εκεί.

Πηγή: true.gr