Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Γνωρίζουμε το οριστικό αποτέλεσμα.
Survivor διαρροή 9/5

Survivor διαρροή 9/5: Αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό απόψε στο Survivor. Αρκετά ενδιαφέρον μιας και οι Μπλε σταμάτησαν το σερί των Κόκκινων, που είχαν πάρει δύο ασυλίες συνεχόμενες. Δεν είναι διόλου απίθανο ο καιρός που κέρδιζαν συνεχώς να έχει περάσει. Θα φανεί.

Το κλίμα παραμένει πάρα πολύ βαρύ για τον Τζέημς και τον Νίκο, όπως φαίνεται στο Survivor trailer για το επεισόδιο της Κυριακής.

Survivor διαρροή 9/5: Ξανά οι Μπλε τι νίκη!

Οι δύο ομάδες μπαίνουν για ακόμα μία φορά στο στίβο μάχης για ένα έπαθλο φαγητού, που ωστόσο θα έχει και συνοδεία από κολύμπι με δελφίνια, όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Το αγώνισμα θα είναι πολύ απαιτητικό, με το υγρό στοιχείο να είναι έντονο και τις ομάδες να πρέπει να δείξουν ταχύτητα και πολλές αντοχές.

Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας επιβεβαίωσε όσα ξέραμε από την πρώτη πληροφόρηση που είχε έρθει για το τι γίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Οι Κόκκινοι μετά τις απανωτές τους ήττες την προηγούμενη εβδομάδα δείχνουν ότι έχουν χάσει αρκετά τη συγκέντρωσή τους και δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτό το έπαθλο, την ώρα που οι Μπλε έχουν χάσει και έναν πολύ δυνατό παίκτη στο πρόσωπο του Παύλου Γαλακτερού που αποχώρησε.

Θα τα δούμε όλα στην πράξη.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr