Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 7/6: Δεν είναι καιρός για μία αλλαγή στο Survivor; Δεν πρέπει να δούμε και κάτι διαφορετικό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Προσδεθείτε, έρχεται. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία; Το οριστικό Survivor spoiler είναι στη διάθεσή σας. ‘

Το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν μία από τα ίδια. Με εξαίρεση το ότι το αγώνισμα ήταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και κρίθηκε σε flag race. Αγωνιστικά, λοιπόν, είχε τεράστια ενδιαφέρον. Στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι που δεν περιμέναμε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση για τους λόγους που ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη Σοϊλέδη. Δείτε όλα τα Survivor highlights ΕΔΩ.

Το ερώτημα είναι αν η αλλαγή με τον ερχομό της Σταυρούλας φέρει και αγωνιστική επιτυχία. Αγωνιστική ανάταση έφερε, για παράδειγμα. Αλλά ζητούμενο είναι και οι νίκες. Διότι, οι κόκκινοι έχουν τεράστια ανάγκη από μία νίκη, μία ασυλία, μία ήρεμη μέρα, ένα δυνατό boost για την ψυχολογία τους. Και η τηλεθέαση έχει ανάγκη από μια αλλαγή, μια ανατροπή. Αυτή τη φορά από το παιχνίδι το ίδιο και όχι τον Ατζούν! Αυτό είναι που θα κυνηγήσουν από εδώ και πέρα, καθώς και ένα καλό έπαθλο. Διότι, κι αυτά τους έχουν λείψει τρομερά.

SΜπλε ή κόκκινη;
Όλο το ξεκίνημα στο επεισόδιο της Τρίτης έχει να κάνει με την Βρισηίδα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε. Ειδικά τις συζητήσεις με τον Σπύρο. Στη συνέχεια έχουμε τον αγώνα για την 2η ασυλία. Εκεί όπου με της εκτιμήσεις για το ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία, η Δανάη πάει να μας φάει τη δουλειά. Διότι, πάντα μέσα πέφτει.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει κι αυτός μεγάλο ενδιαφέρον. Επιτέλους θα έχει και μια διαφορετική έκβαση από τη συνηθισμένη. Διότι, οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν την ασυλία. Για πρώτη φορά μετά από καιρό οι μπλε δεν θα είναι θεατές στο συμβούλιο και θα πρέπει να επιλέξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η αλλαγή με τις 3 ασυλίες στο Survivor θα αποδειχθεί ευφυέστατη σε ότι έχει να κάνει τους υποψηφίους και τον τρόπο που αυτοί θα βγουν.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr