Οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει απόψε τη 2η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor διαρροή 31/5: Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor, που σίγουρα θα το φέρει στην πρώτη θέση στην τηλεθέαση με τα όσα θα δούμε.

Αναμφίβολα το trailer του Survivor μας προετοιμάζει γι’ αυτό που θα δούμε, ωστόσο οι εκπλήξεις δεν λείπουν από το παιχνίδι των ανατροπών.

Συγκεκριμένα βλέπουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας συνεχίζουν την κόντρα τους, κάτι που έχει οδηγήσει και τις δύο ομάδες σε έναν πολύ μεγάλο διχασμό.

Γνωστός ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει αρκετά πυρά έχοντας αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι σε αυτούς που έλεγε ο φίλος του και πλέον θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor διαρροή 31/5: Ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία;
Οι κόντρες αυτές σίγουρα δίνουν κίνητρο στις δύο ομάδες προκειμένου να μπουν στο στίβο μάχης για να παλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τους Μπλε να θέλουν το 2/2 και στην ηρεμία τους για την εβδομάδα αυτή και τους Κόκκινους να μεταφέρουν το άγχος στους αντιπάλους τους για να βγάλουν υποψήφιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδιζαν την ασυλία αυτή, ωστόσο τελικά έρχεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται να αλλάξει τα πράγματα και να δώσει ως τελικό νικητή την μπλε ομάδα, που δεν θα έχει για τίποτα να ανησυχεί στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor διαρροή 31/5: Ποιος θα κοντραριστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα;
Πλέον η κόκκινη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει άλλον έναν υποψήφιο προκειμένου να τεθεί μαζί με το Σπύρο Μαρτίκα στην κρίση του κοινού.

Ο Τάλα είναι προστατευμένος αυτή την εβδομάδα έχοντας κατακτήσει την ατομική ασυλία και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη για την ομάδα των Κόκκινων.

Θα καταφέρει ο Σπύρος Μαρτίκας να παραμείνει για ακόμα μία φορά; Αν ναι, σίγουρα ο φόβος που θα μοιράσει στους αντιπάλους του, που συνεχώς του κάνουν επιθέσεις θα αρχίσει να μεγαλώνει και κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουν τα πράγματα.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr