Οριστικό και επιβεβαιωμένο 100% spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 28/2: Το μοτίβο που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Survivor είναι συγκεκριμένο. Η μπλε ομάδα παίρνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη. Μπορεί να αλλάξει κάτι στην 2η ασυλία για τους Διάσημους;

Το κλίμα στην κόκκινη παραλία δεν είναι καθόλου καλό. Ο Τάκης και ο Άρης λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Οι δύο καλύτεροι παίκτες των κόκκινων είχαν έναν έντονο τσακωμό στην καλύβα τους. Το πράγμα δεν είναι απλό με τη συμβίωση, αλλά η ασυλία είναι άλλο πράγμα.

Με άλλα λόγια, το τι θα γίνει στο αγωνιστικό μέρος είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Από το trailer του Survivor βλέπουμε πως οι εντάσεις στην κόκκινη ομάδα θα συνεχιστούν. Αφορμή έχει σταθεί η υποψηφιότητά της Βρισηίδας από την ομάδα των Διασήμων.

Η ίδια θεωρεί πως δεν έχει αγωνιστικά κριτήρια. Ασφαλώς και η Βρισηίδα πληρώνει το γεγονός ότι έστησε την ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας. Το μοντέλο πληρώνει όμως και κάτι άλλο. Την γκρίνια της και τη συμπεριφορά της κάθε φορά που χάνει ένα παιχνίδι.

Survivor διαρροή 28/2: Διάσημοι ή Μαχητές;
Η τηλεθέαση είναι αυτή που κερδίζει κάθε μέρα κόσμο και κοινό. Τα νούμερα του Survivor κάνουν χαμό και στον ΣΚΑΪ τρίβουν τα χέρια τους. Με άλλα λόγια, το ριάλιτι επιβίωσης κέρδισε και φέτος το στοίχημα.

Στο αποψινό μενού έχουμε και αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία. Στόχος βατός και γνώριμος για τους παίκτες. Η εκτίμηση μας για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία που σας δόθηκε αργά το βράδυ πέφτει μέσα. Διότι, έχουμε στοπ στο σερί. Με άλλα λόγια ήρθε ο καιρός για την κόκκινη ομάδα να πάρει μία νίκη.

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο και δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης. Οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν το αγώνισμα για την 2η ασυλία. Είναι οριστικό Survivor spoiler. Με άλλα λόγια, πάμε για τέσσερις υποψηφίους το βράδυ.

Πηγή: true.gr