Οριστικό Survivor spoiler για τη νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα Ελλάδα – Τουρκία!

Survivor διαρροή 26/5: Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο Survivor θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, σήμερα στις 21:00 στο κανάλι του ΣΚΑΪ με το ριάλιτι επιβίωσης να είναι έτοιμο να σαρώσει τα πάντα στην τηλεθέαση.

Το σημερινό αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερο καθώς θα έχει άρωμα από Ελληνοτουρκικά καθώς στον στίβο μάχης θα μπούνε η Ελλάδα και η Τουρκία.

Αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη καθώς το έπαθλο είναι τεράστιο καθώς τον μεγάλο νικητή περιμένει το Κουρασάο όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Η κατάκτηση του όμως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για την ελληνική πλευρά καθώς και οι Τούρκοι είναι διψασμένοι κάτι που αναμένεται να φανεί και στο αγώνισμα.

Πάθος, ευστοχία, ταχύτητα και αντοχή, θα είναι τα τέσσερα σημεία – κλειδιά που όποιος τα βάλει στο παιχνίδι του θα αποκτήσει αυτόματα και ένα μεγάλο και ισχυρό προβάδισμα νίκης.

Το γεγονός όμως πως δεν υπάρχει απαρτία στην ελληνική πλευρά αλλάζει τις ισορροπίες και διαμορφώνει νέα δεδομένα καθώς θα υπάρξει μια μίξη ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι μπλε της Ελλάδας και της Τουρκίας θα γίνουν ένα και θα έχουν απέναντι τους την αντίστοιχη ένωση των κόκκινων ομάδων των δύο χωρών.

Survivor διαρροή 26/5: Αυτοί κερδίζουν στο αγώνισμα Ελλάδα – Τουρκία!
Το έπαθλο το οποίο ετοιμάζεται να δώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους νικητές της σημερινής δοκιμασίας τους έχει ζαλίσει όλους, αυξάνοντας κατακόρυφα το κίνητρο.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Τούρκοι πραγματοποιούν το All Star, στοιχείο που έχει τη δική του σημασία καθώς αναμένεται να παρουσιαστούν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί.

Φυσικά, όπως πάντα, το Sportime είναι εδώ για να σας αποκαλύψει ποια ομάδα θα χαμογελάσει στο τέλος, απολαμβάνοντας το ταξίδι στο μαγικό Κουρασάο.

Η μάχη που θα δοθεί θα είναι σκληρή όμως αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν θα είναι οι μπλε, οι οποίοι και θα καταφέρουν σύμφωνα με πληροφορίες να επιβληθούν των κόκκινων.

Δείτε το Survivor trailer 26/5:

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr