Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 25/5: Ακόμα περισσότερες εντάσεις αναμένεται να έχουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor κάτι που πλέον αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

Όπως είδαμε στο trailer του Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τα βάζει με όλη την ομάδα του κατηγορώντας τον Άρη Σοϊλέδη ότι χειρίζεται τους συμπαίκτες του σα μαριονέτες.

Αυτό έρχεται σε συνέχεια όσον είδαμε το βράδυ της Τρίτης, κάτι που μπορείτε και εσείς να τσεκάρετε στα highlights του Survivor.

Εκεί η μπλε ομάδα είναι μαλλιά-κουβάρια με τα πράγματα να ξεφεύγουν και πολύ βαριές κουβέντες να λέγονται ανάμεσα στους παίκτες.

Survivor διαρροή 25/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;
Μετά από δύο ασυλίες και ένα έπαθλο φαγητού, οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα.

Φυσικά μιλάμε για αυτό της επικοινωνίας, που σίγουρα όποιος το κατακτήσει θα πάρει ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό boost αφού θα έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους του, που τον παρακολουθούν με αγωνία από την Ελλάδα.

Και απόψε ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αφού χρειάζεται ταχύτητα, σκέψη και πολύ καλή μνήμη για να μπορέσει ο κάθε παίκτης να επικρατήσει.

Η πρώτη μας εκτίμηση ήθελε την μπλε ομάδα να καταφέρνει να πάρει αυτό το πολύ μεγάλο έπαθλο, όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο σημαντικό.

Έτσι ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται για ακόμη μία φορά να μας επιβεβαιώσει απόλυτα, αφού οι Μπλε μετά το έπαθλο του φαγητού θα καταφέρουν να πάρουν και αυτό.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr