Θα πέσουν κορμιά απόψε στο Survivor, με τον νικητή της ατομικής ασυλίας να αλλάζει τα πάντα!

Survivor διαρροή 22/6: Πανικός αναμένεται να γίνει απόψε στο Survivor, με την 3η και τελευταία ασυλία να έχει κάνει τους παίκτες άνω-κάτω.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, η τριάδα, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα και Μαίη, σκέφτονται πολύ σοβαρά να παίξουν με στρατηγική προκειμένου να σωθούν, αν μπορούν.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε έντονα και στο συμβούλιο του νησιού όπως μπορείτε να δείτε στα highlights του Survivor, ότι αν νικήσει ένα από τα δύο κορίτσια, θα δώσει την ασυλία στον Σπύρο Μαρτίκα, προκειμένου να μην τον έχουν απέναντι τους.

Αυτό διότι αφού είναι ήδη υποψήφιες, δε θέλουν έναν τόσο δυνατό παίκτη να κοντραριστεί μαζί τους και προτιμούν κάποιον άλλον να βρεθεί απέναντι τους, για να μη φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor διαρροή 22/6: Ποιος παίρνει την τρίτη ατομική ασυλία;
Όλοι οι παίκτες, εκτός του Άρη Σοϊλέδη, θα μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχοντας πάρει τις δύο προηγούμενες έχει εξαιρεθεί από το αγώνισμα και έτσι το περιθώριο ανοίγει για τους άλλους.

Η… μάχη σίγουρα θα είναι σκληρή, ωστόσο τα φαβορί υπάρχουν και είναι αρκετά μεγάλα για να τα παραβλέψουμε.

Συγκεκριμένα, η πρώτη μας εκτίμηση ήθελε τον Νίκο Γιάννη να επιστρέφει μετά από μέρες στις νίκες και να παίρνει εκείνος το κολιέ.

Αυτό έρχεται πλέον να επιβεβαιώσει και ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος μεταφέρει με λεπτομέρειες και ακρίβεια κάθε αποτέλεσμα.

sportime.gr

Πηγή: true.gr