Οριστικό το Spoiler για τη δεύτερη ατομική ασυλία απόψε στο Survivor που και αυτή κρίνει πάρα πολλά!

Survivor διαρροή 21/6: Ένα επεισόδιο που θα έχει τα πάντα θα δούμε απόψε στο Survivor, με τις συγκινήσεις και τις ανατροπές να είναι πάρα πολλές.

Οι εντάσεις όσο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φτάνει προς το τέλος του αυξάνονται καθημερινά κάτι που βλέπουμε και στο trailer του Survivor.

Η στρατηγική πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού και αυτοί που έχουν την πλειοψηφία δείχνουν ότι έχουν και το πάνω χέρι.

Ωστόσο τα πράγματα είναι πάρα πολύ ρευστά και από βδομάδα σε βδομάδα τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και να έχουμε εξελίξεις που κανείς δεν περιμένει.

Αυτά θα δούμε στην αρχή του αποψινού επεισοδίου, με πολλή συζήτηση σίγουρα να γίνεται για την υποψηφιότητας της Ασημίνας και όχι του Σπύρου.

Survivor διαρροή 21/6: Ποιος θα πάρει τη δεύτερη ασυλία;
Οι παίκτες θα πρέπει να αφήσουν τις κόντρες έξω από τον αγωνιστικό χώρο και να μπουν στο στίβο μάχης να τα δώσουν όλα για την ασυλία.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και συγκεκριμένα για τον Άρη και τη Μαίη, αφού λογικά όποιος δεν πάρει από τους δυο τους το κολιέ θα έχει μπλεξίματα.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση που σας έχουμε δώσει, ο άνθρωπος που παίρνει την ασυλία είναι για ακόμα μία φορά ο Άρης Σοϊλέδης, που δείχνει ασταμάτητος.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει απόλυτα και ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος μας δίνει το οριστικό spoiler της βραδιάς.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr