Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε στο Survivor. Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor διαρροή 16/3: Η εβδομάδα στο Survivor κλείνει με ένα ακόμα έπαθλο φαγητού. Διπλό αγώνισμα είχε την Τρίτη. Οι Διάσημοι πήραν το έπαθλο επικοινωνίας, οι Μαχητές ένα έπαθλο φαγητού. Σε ένα αγώνισμα απλό, από αυτά που λέμε «να περάσει η ώρα» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ποιος παίρνει απόψε το έπαθλο φαγητού; Οι Διάσημοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Αυτοί κέρδισαν την επικοινωνία και είδαν βίντεο από δικούς τους ανθρώπους. Μέχρι και πρόταση γάμου είχαμε. Γενικώς είχε μπόλικο ψωμί για συζήτηση η επικοινωνία με των διασήμων. Οι χρήστες του twitter το γλέντησαν κανονικά.

Οι κόκκινοι θα είναι σε ακόμα καλύτερη μετά την αποχώρηση που θα έχουμε απόψε. Εκτίμησή μου είναι πως θα δυναμώσουν. Αυτό βέβαια θα φανεί και στους στίβους μάχης. Η τηλεθέαση απόψε περιμένουμε να είναι στα ψηλά, μιας και μιλάμε για βραδιά αποχώρησης. Διότι, η Τρίτη πήγε σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης ως τώρα ανάφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν δυσκολία στο να απολαύσουν τα παιχνίδια. Κι όλα αυτά λίγο πριν δούμε το να έχουμε νέες ομάδες στο Survivor.

Survivor διαρροή 16/3: Μπλε ή κόκκινοι;
Η εκτίμησή μας για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού ήταν πάνω από νωρίς. Μέσα στη μέρα είχαμε και την επικοινωνία μας με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο. Είπαμε αρκετά και μας επιβεβαίωσε τα όσα είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη μέρα.

Οι Διάσημοι είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Καλή εβδομάδα ήταν αυτοί για την κόκκινη ομάδα, αν και θα κλείσει με δική τους αποχώρηση. Καιρός είναι να το δουν αλλιώς οι Μαχητές πλέον. Με άλλα λόγια, αυτοί είναι που πρέπει να κάνουν κάτι για να δυναμώσουν.

Πηγή: true.gr