Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 14/3: Πάλι άλλαξε το format στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το Survivor και τα αγωνίσματα. Όλα δείχνουν πως το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα αποτελεί μια έκπληξη για τους παίκτες σε ότι αφορά τα αγωνίσματα. Ποιος θα πάρει την 2η ασυλία;

Ο τρόπος που κύλησε η 1η ασυλία είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Οι μπλε έχασαν το πρώτο μισό τοτέμ και πήγαν σε ένα συμβούλιο όπου ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσε πάλι ρέστα. Διότι, ο φαρμακοποιός βγήκε μεν υποψήφιος ξανά, αλλά έβαλε τις φιτιλιές του στους Διάσημους.

Η Ασημίνα ήταν αυτή που κέρδισε την ατομική ασυλία και ήρθε σε κόντρα με τον Γιώργο Κατσαούνη! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί στον τρόπου θα ψηφίσει. Θα επιλέξει η Ασημίνα τον Γιώργο Κατσαούνη; Πανικός θα γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλιστα, θα μιλάμε για μια πολύ δυνατή δυάδα υποψηφίων από τους μπλε. Αμφότεροι έχουν κοινό και φέρνουν τηλεθέαση. Δεν θα είναι εύκολο να βγουν.

Από το trailer του Survivor, βέβαια, βλέπουμε και μια έντονη κόντρα στους Διάσημους. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι απέναντι στο γυναικείο κομμάτι. Ευρυδίκη, Βρισηίδα μοιάζουν να τον κατηγορούν πως όσα είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη είχε δίκιο που τα είπε.

Survivor διαρροή 14/3: Διάσημοι ή Μαχητές παίρνουν την 2η ασυλία;
Τι αγώνισμα για την έχει ενδιαφέρον run που ξεκινάει από ψηλή τσουλήθρα πριν από την πισίνα. Ο τελικός στόχος είναι βατός και γνώριμος σχετικά και για τις δύο ομάδες. Το τελικό format θα παίξει το ρόλο του.

Οι μπλε δεν κατάφεραν να πάρουν την 1η ασυλία και ο λόγος ήταν πως έλειπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Με άλλα λόγια, ο Σπύρος έπαιξε περισσότερο από όσο θα ήθελαν οι Μαχητές και το πλήρωσαν. Αυτή τη φορά ο Τάλα είναι διαθέσιμος. Διότι, ασχέτως αν τα στατιστικά δείχνουν πως είναι χαμηλά, είναι κομβικός παίκτης.

Η αρχική μας εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία βγαίνει αληθινή. Οι Μαχητές κερδίζουν την 2η ασυλία και θα στείλουν και δύο διάσημους στον τάκο. Μείνετε συντονισμένοι για τα υπόλοιπα

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr