Οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor διαρροή 1/6: Ένα αρκετά συγκινητικό επεισόδιο αναμένεται να έχουμε σήμερα στο Survivor, μετά τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή αφού όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας δέχεται για ακόμα μία φορά επίθεση, αν και έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει ο ίδιος από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά η Μαίη είναι αυτή που μιλάει για τον συμπαίκτη της, ενώ φαίνεται φανερά επηρεασμένη από τον Άρη Σοϊλέδη και τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος εδώ και αρκετές μέρες.

Οι καβγάδες είναι καθημερινοί όπως βλέπουμε και στα highlights του Survivor, με την Ασημίνα και τον Άρη να μην σταματούν να μιλούν για τον Σπύρο με το χειρότερο τρόπο.

Survivor διαρροή 1/6: Κλάματα για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας!
Οι δύο ομάδες φτάνουν στο αγώνισμα επικοινωνίας με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως αυτό θα είναι το τελευταίο που θα διεκδικήσουν στο Survivor.

Η ομάδα μάλιστα που θα νικήσει θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα με βίντεο κλήση, κάτι που σίγουρα θέλουν όλοι να κατακτήσουν.

Έτσι αναμένεται να έχουμε ακόμα μία σκληρή μάχη ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε, με έναν να είναι ο μεγάλος νικητής.

Όπως σας είχαμε αναφέρεις την πρώτη μας εκτίμηση, το μεγάλο φαβορί χωρίς δεύτερη σκέψη είναι η μπλε ομάδα που έχει δείξει πλέον ότι είναι ανίκητη.

Μπορεί το Survivor να είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ωστόσο ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται να μας επιβεβαιώσει απόλυτα και έτσι οι Μπλε θα καταφέρουν να πάρουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα.

Survivor διαρροή 1/6: Ποιος παίκτης αποχωρεί;
Μετά και από αυτό το αγώνισμα σίγουρα το μεγάλο ενδιαφέρον μεταφέρεται στον παίκτη που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος, η Μαίη και η Στέλλα, βρίσκονται στην κρίση του κοινού το οποίο θα αποφασίσει το ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει το δρόμο για την Ελλάδα.

Πηγή : sportime.gr

Πηγή: true.gr