Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν στην εκπομπή, Ευτυχείτε προκειμένου να σχολιάσει όσα συνέβησαν στο survivor και… συγκινήθηκε με τη μάνα του Τριαντάφυλλου η οποία μίλησε τηλεφωνικά και αναφέρθηκε σε εκείνον με τρυφερά λόγια!

Η κα Σεβαστή είπε πως μίλησε με τον Τριαντάφυλο και τόνισε: «Μόλις άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε. Μου είπε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εγώ του είχα κάνει 30 κλήσεις. ήταν πολύ συγκινημένος. Φώναζε «μανούλα μου, μανούλα μου» και έλεγε ότι θα γυρίσει στη γυναίκα και το παιδί του»!

Όσον αφορά τους amigos και όσα είπαν μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, η μάνα του είπε: «Αυτοί έγιναν ρεζίλι με αυτό που έκαναν. Με πήραν τηλέφωνο από Γερμανία και Αυστραλία και μου είπαν ότι ήταν ντροπή που είδαν αυτό το αίσχος. Δεν πειράζει».


Ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και άκουγε την κυρία Σεβαστή, της ζήτησε δημόσια συγγνώμη: «Δεν εγκρίνω αυτό που έγινε, αλλά θολώνει η κρίση μέσα στο παιχνίδι».

Και τότε είπε η μαμά του Ντάφυ: «Ο Τριαντάφυλλος αγαπά όλο τον κόσμο και τα παιδιά εκεί μέσα θα τα αγκαλιάσει. Και με τον Περικλή χάρηκα που μίλησε με τη Δεσποινούλα μου (αδελφή Τριαντάφυλλου). Να’ σαι καλά Περικλή μου. Να’ σαι καλά παλικάρι μου» και ακούγοντας αυτά τα λόγια ο Περικλής Κονδυλάτος λύγισε στον αέρα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr