Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Survivor αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (28/01)

Καλεσμένος της εκπομπής της Φαίης Σκορδιά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο παίκτης του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους μας ως Μισθοφόρος.

Με αφορμή τις συνεχόμενες ήττες της «κόκκινης» ομάδας, ο Μισθοφόρος αποκάλυψε τι είχε συμβεί όταν βρισκόταν αυτός στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και η ομάδα των Μαχητών είχε περισσότερες από 8 συνεχόμενες ήττες, καλή ώρα σαν την φετινή «κόκκινη» ομάδα.

«Τρελαθήκαμε, είχαμε κάνει 8 ήττες στη σειρά, ήμασταν στην παραλία και αποφασίσαμε να φύγουμε. Μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε, πεινούσαμε. Μάλιστα ο δημοσιογράφος μάς έβλεπε και έτρεχε πίσω μας, μας παρακαλούσε να γυρίσουμε, θα χάσω τη δουλειά μου, μάς έλεγε», αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος προσθέτοντας ότι τελικά μετά από 1,5 ώρα περπάτημα μέσα στη ζούγκλα, ήρθε ένα βανάκι τις παραγωγής και τους μάζεψε.

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν τελικά με αυτή την κίνηση που έκαναν έφαγαν, με τον Μισθοφόρο να απαντά ότι αυτή η «εξέγερσή» τους δεν τους χάρισε φαγητό!

Δείτε το Βίντεο με το 9ο λεπτό εδώ

Πηγή: true.gr