Η «εστεμμένη» του Survivor Βρισηίδα Ανδριώτου σε βίντεο με πόζες που κολάζουν!

Την φωνάζουν το μικρό του Survivor, αλλά όπως φαίνεται η Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και να γκρινιάζει μόνο μικρό δεν είναι. Μπορεί να έχει τρελάνει την μισή Ελλάδα με την τσιριχτή φωνή της, τα υπόλοιπα προσόντα που έχουν την έχουν κάνει αγαπητή στον κόσμο.

Στην αρχή φυσικά ούτε λόγος για υποστήριξη στο πρόσωπο της, σιγά σιγά το Survivor την κάνει πιο δυνατή και τα πρώτα δείγματα τα βλέπουμε την τελευταία εβδομάδα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Οι κακουχίες και οι τσακωμοί φαίνεται ότι την έχουν κάνει να σκέφτεται κάπως διαφορετικά και μάλιστα τώρα φτιάχνει και καταστάσεις μέσα στο Survivor για να μείνει όσο περισσότερο γίνεται.

Το σίγουρο είναι ότι μόλις βγει απο το ριάλιτι επιβίωσης του Survivor και δεν νομίζουμε ότι θα γίνει σύντομα, η Βρισηίδα Ανδριώτου μόνο κερδισμένη θα είναι.

Φυσικά δεν πρόκειται να φτάσει στον τελικό, αφού δεν πιστεύουμε ότι θα αντέξει τις κακουχίες μέχρι το καλοκαίρι, αλλά….αφού ήδη μας έχει εντυπωσιάσει με το πείσμα της γιατί να μην το κάνει και αυτό.

Όταν όμως επιστρέψει είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολεί καθημερινά αφού το μοντέλο κάνει απίστευτα πράγματα στα κοινωνικά δίκτυα και είναι τελείως διαφορετικό να την βλέπεις με το μαγιό του Survivor ενώ μπορείς όπως ακριβώς είναι και στο παρακάτω βίντεο απο το Tik Tok.

Θα μοιράσει πολύ πόνο να το θυμηθείτε!

@vrisiida_andrio Μου πάει το φίλτρο; 😂 #foryoupage #trend #wicthes ♬ оригинальный звук – ISHTAR

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr