Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 18/2 ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, αλλά και σε ένα σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Η αποκάλυψη του Βαλάντη για την Ευρυδίκη
«Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να παρέμβει η ιατρική και η χημεία».

Για το σκηνικό με την Ευρυδίκη: «Ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Είπα τρεις φορές συγγνώμη τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να ζητήσει συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησε κάτι που εσύ πιστεύεις».

Για την Μυριέλλα και το ειδύλλιό της με τον Κατσαούνη: «Της το είπα μετά από πίεση. Αυτή την σκηνή που είδατε με την Μυριέλλα είναι αποτέλεσμα μετά από κάτι που της είπα στο αυτί και ήθελε να το ξέρει μόνο εκείνη» και κατέληξε λέγοντας πως ήθελε να τον εκθέσει!».

«Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη! Είναι κάτι που πιστεύω»
Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε τόσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όσο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι. Δεν μετανιώνω για την Ευρυδίκη. Είναι ένα πράγμα που είπα, είναι κάτι που πιστεύεις. Το ότι αυτό που είπες μπορεί να πλήγωσε έναν άνθρωπο, εκεί το σέβομαι, ότι πλήγωσες και γι’ αυτό τρεις φορές ζήτησα συγγνώμη.

Το λύσαμε, εγώ είπα αυτό που είχα την υποχρέωση να πω γιατί πλήγωσα έναν άνθρωπο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου σε κάποια πράγματα, ότι περνάμε στη ζωή μας δοκιμασίες για κάποιο λόγο», είπε χαρακτηριστικά για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δικαίωμά του είναι να ξεχάσει την ύπαρξή μου. Δεν θα πάθω και κάτι στη ζωή μου αν ο Λάμπρος με έχει σβήσει. Αλλά δεν υπήρχε ούτε σε εμένα η ύπαρξή του, οπότε είναι μια ή η άλλη».

Πηγή : youweekly.gr

Πηγή: true.gr