Αποκλειστικό παρασκήνιο
Survivor spoiler 28/02: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους παίκτες ένας ένας να μην αντέχουν και να ζητούν να αποχωρήσουν!

Ήδη οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι περισσότερες και από πέρσι και ο Ατζούν δείχνει να έχει χάσει την… μπάλα αφού τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως τα περίμενε. Από την άλλη τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 τον έχουν αφήσει άκρως ευχαριστημένο, παρότι πιστεύει ο ίδιος αλλά και η ομάδα του πως θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Μπορεί αρκετοί παίκτες μέσα στο ριάλιτι να δείχνουν δυνατοί αλλά πιστέψτε μας πως σχεδόν όλοι, κατά διαστήματα, έχουν πλησιάσει άτομα της παραγωγής και έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν! Άλλοι πείστηκαν να παραμείνουν άλλοι όχι. Ένας από τους τελευταίους είναι και ο Γιάννης Τσολάκης. Ο παίκτης των Μαχητών πιέζει ασφυκτικά την παραγωγή, το τελευταίο διάστημα ώστε να αποχωρήσει με την παραγωγή να κάνει τα πάντα ώστε να μην φανεί οικειοθελής η αποχώρησή του.

Survivor spoiler 28/02: Τρομερό παρασκήνιο από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη
Τι ισχύει λοιπόν με τον Γιάννη Τσολάκη; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Πυροσβέστης του φετινού Survivor έχει ζητήσει να αποχωρήσει. Η παραγωγή όμως κάνει το παν να μην είναι οικειοθελής η αποχώρηση, αφού θέλει να «τραβήξει» το Survivor και νέοι παίκτες θα σταματήσουν να μπαίνουν.

Έτσι η παραγωγή πρότεινε στον Γιάννη να βρει τρόπο ώστε να τον… διώξουν οι συμπαίκτες του. Πληροφορίες θέλουν τον παίκτη των Μαχητών να πιάνει τον συμπαίκτη του που θα κερδίσει την ατομική ασυλία (μιας και οι Μαχητές χάνουν απόψε και θα βγάλουν δύο υποψήφιους) και να του ζητάει να τον δώσει υποψήφιο.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας τον θέλουν κιόλας να ζητάει από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον ψηφίσουν ώστε να αποχωρήσει; Θα επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο; Υπομονή λίγες ώρες μέχρι την προβολή του σημερινού (28/02) επεισοδίου!

Πηγή : athensmagazine

Πηγή: true.gr