Μαζί με το Twitter φωτιά πήρε όπως φαίνεται και το instagram με τις αναρτήσεις πρώην παικτών μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor!

Πέρα από την ανάρτηση του Κρις Σταμούλη, κι αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου και η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε την δική της που εμπεριείχε μια δόση ειρωνείας αλλά και καυστικότητάς.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, για όσους δεν θυμούνται, δεν διατηρούσε καθόλου καλές σχέσεις με τον Αλέξη Παππά καθώς ήταν εκείνος που την πρόσβαλε μπροστά σε όλους και την κατηγόρησε για… απιστία ως προς τον σύντροφό της, με τον Νίκο Μπάρτζη. Κάτι που η Άννα Μαρία δεν ξεχνά.

Οι αναρτήσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

Οι δηλώσεις της για τον Αλέξη Παππά
«Πραγματικά η προσωπική μου ζωή δε νομίζω ότι αφορά και προσπαθούσα ακόμα κι όταν ήμουν σε σχέση με ανθρώπους που ήταν στον χώρο να μην προκαλώ και να μην συζητιέμαι. Σαφώς δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το Power of love για να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι δοτική με τους ανθρώπους που μου δίνουν και νιώθω κοντά μου, όπως είπα και στην πρώτη συνέντευξη που σας έδωσα.

Την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με το Νίκο είχα και με τον Τζέιμς σε παρόμοιες καταστάσεις αλλά και με την Μαριαλένα. Την είχα φιλήσει ασυναίσθητα στο στόμα, ευτυχώς που δεν το είδατε γιατί θα με κατηγορούσατε και για άλλη σχέση. Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που με κράτησαν πολλές φορές όταν ζορίστηκα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και με τον Νίκο και με τον Τζέιμς, κοιμόμουν ανάμεσά τους.

Για μένα το προσωπικό μου, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Εγώ συζητούσα πολύ συχνά για τον σύντροφό μου με όλους. Δεν είχε παίξει ποτέ τηλεοπτικά. Ο Αλέξης γνώριζε για τον σύντροφό μου. Όταν συνέβη όλο αυτό με τον Αλέξη σκέφτηκα ότι έδωσε πάτημα στον κόσμο κι ότι εγώ θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την συμπεριφορά μου απέναντι στον Νίκο και τον Τζέιμς. Σκεπτόμενη όλο αυτό αποφάσισα ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν δεν υπάρχει περίπτωση για οποιονδήποτε Αλέξη να πιστέψουν κάτι τέτοιο γι’ αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου.

Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε το γεγονός πως δεν είχε επιλέξει να είναι σε αυτόν τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά και δεν μπορούσαν καν να τον προστατεύσω εγώ. Όταν σε γνωρίζουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι, δεν περιμένουν ένα τηλεοπτικό προϊόν.

Πηγή: true.gr